Search for content, post, videos

Miresele blestemate: locuri de care sa te feresti

În diverse locuri din țară, circulă o mulțime de povești despre mirese blestemate, care și-au luat viața din motive tragice. Neliniștea, nefericirea și dorința lor de răzbunare sunt însă mai puternice ca moartea – iar aparițiile cu văl alb continuă să-i bântuie pe cei vii.

Mireasa din Trivale

În cartierul piteștean Trivale s-ar fi sinucis, în urmă cu niște ani, o tânără, după ce a aflat că iubitul ei a fost călcat de mașină chiar în ziua nunții. La un timp după acest episod, un taximetrist a fost oprit într-o noapte de o fată. Aceasta i-a cerut șoferului să o ducă în pădurea din Trivale. Șoferul s-a executat. Fata i-a lăsat, în loc de bani, propria verighetă, și l-a rugat să o aștepte. Conducătorul auto a căzut însă într-un somn adânc – iar când s-a trezit, se afla exact în fața blocului unde se sinucisese mireasa.

Mireasa spânzurată din Radovan

Doljenii, și nu numai ei, se codesc să treacă pe lângă pădurea Radovan. O mireasă moartă în condiții tragice bântuie prin zonă – iar apariția ei provoacă accidente rutiere, chiar dacă porțiunea de drum care însoțește pădurea e netedă ca-n palmă. Se povestește că, în urmă cu mai bine de 50 de ani, o fată din Moldova, care venise prin zonă să-și caute de lucru, a fost violată de bărbatul care o angajase. De rușine, fata s-a spânzurat de un copac. De atunci, o apariție cu văl alb îi bântuie pe cei vii. Cei care sunt nevoiți să treacă pe lângă pădure sunt sfătuiți să privească doar înainte, să nu întoarcă capul, să nu scoată un cuvânt. Altfel, li se arată mireasa blestemată.

Citeste mai multe povesti  AICI.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *