Search for content, post, videos

Minciuni pe care si le spun singure femeile, despre barbati si iubire

Uneori este bine sa stim adevarul ca sa nu ne mai amagim. Asa ca iata cateva mituri pe care le ingenunchiem impreuna.

1: Sexul ne va apropia

Adevarul: Sexul si iubirea nu sunt intotdeauna legate intre ele in mintea unui barbat deci ar fi gresit sa crezi ca aruncandu-te in bratele lui vei reusi sa consolidezi relatia. Spre deosebire de femei, barbatii se vor atasa mai greu de femeile cu care ajung in pat foarte repede, la inceputul unei relatii de aceea, petercand alaturi de el timp suficient in afara dormitorului este o solutie mai buna de a pune bazele unei relatii trainice.

2: Toti barbatii buni sunt deja luati

Adevarul: Dupa o serie de intalniri dezastruoase (cu toate am fost acolo la un moment dat), probabil ca vei simti ca nu a mai ramas niciun barbat decent in lumea asta. In realitate insa, sunt mii de barbati care sa-ti impartaseasca valorile si visele, singuri si poate ca sunt la fel de dezamagiti ca tine, asteptand sa te intalneasca. Pentru a-ti gasi perechea trebuie insa sa iti dai seama ca nu din orice intalnire poate iesi ceva bun si ca, odata cu rabdarea va veni si rasplata.

3: Il iert, nu a vrut

Adevarul: Fie ca te-a impins la manie sau te-a pus la pamant din joaca, abuzul in relatie nu e niciodata justificat. Cu toate acestea, unele femei se conving singure ca agresivitatea lui vine ca urmare a stresului, a problemelor etc., ignorand adevarul.

 

4: Cuplurile indragostite isi petrec tot timpul impreuna

Adevarul: A-ti dori sa petreci cat mai mult timp alaturi de partenerul tau este cat se poate de natural. Renuntand insa complet la serile cu prietenele tale si urmarindu-l peste tot chiar si in serile sale de pocher alaturi de gasca sa de prieteni este un semn de altceva. Iubirea iseamna sa fiti impreuna si in acelasi timp capabili de a fi voi insiva. Fiecare are nevoie de spatiu si timp personal si a nu i-l oferi este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face si care iti va pune in pericol relatia.

5: Probabil mi-a pierdut numarul

Adevarul: Da, v-ati intalnit, i-ai dat numarul si nu te-a mai sunat. Si ce daca? Nu e deloc nemaivazut. Si nu, probabil ca nu l-a pierdut. Trebuie sa intelegi insa ca o intalnire nu inseamna mai nimic si ca probabil si-a dat seama ca nu esti tu cea potrivita pentru el ceea ce iarasi nu e mare lucru. La fel de bine o puteai face chiar tu si suntem siguri ca ai facut-o. Si nu, faptul ca nu te-a placut, nu inseamna ca esti urata, grasa si batrana. Nepotrivirile pot fi multiple. Uita-l si mergi mai departe. Norocul iti va surade la un moment dat.

6: Viata mea e incompleta fara un barbat

Adevarul: Ideea cum ca ai fi o fiinta incompleta fara a te raporta la un barbat este complet eronata desi multe femei cred in ea. Uita de acest gand si vei reusi sa castigi nu numai respect de sine dar vei putea sa iti apreciezi mai bine si prietenii si viata ta personala, pasii facuti in cariera, vei fi mai fericita si mai dezinvolta si in final mult mai atractiva si sexy. Femeile puternice care stiu ce vor si nu sufera de complexe sunt cautate si apreciate de barbati.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *