Search for content, post, videos

Metode sigure si super tari sa agati o femeie intr-un mijloc de transport

Trezit, mers la munca, venit de la munca si, mai apoi, bagat la somn. Pentru multi, aceasta este rutina, motiv pentru care viata sentimentala lasa de dorit in lipsa de timp pentru ea.

Dar asta nu inseamna ca cei care au un astfel de program nu observa femeile atragatoare din mijloacele de transport cu care ajung la serviciu!

Insa, de la privit la agatat este cale lunga, iar statiile de autobuz sau de metrou par putine pentru a putea crea o mica legatura in baza careia sa ceri un numar de telefon sau o adresa de e-mail. Exista insa mici trucuri care pot fi folosite de barbati pentru “a pune mainile” pe femeile pe care au pus doar ochii in mijloacele de transport in comun.

1. Prezinta frumos

Daca nu esti curtenitor din obisnuinta, acesta este momentul. Incepe prin a-i atrage atentia cu un gest frumos: ofera-i scaunul, daca stai jos, pozitioneaza-te astfel incat ea sa aiba mai mult spatiu sau valideaza-i cardul daca o vezi ca se intinde neputincioasa catre aparat, daca esti in autobuz. Desi totul se intampla intr-un timp relativ scurt si, aparent, fara prea multa diversitate sunt multe moduri prin care un barbat ii poate atrage atentia intr-un mod placut unei femei intr-un mijloc de transport in comun.

2. Zambeste

Fii binevoitor si zambeste! Orice ar fi, nu adopta atitudinea “durului” si a “seriosului”, caci vei parea cel mult infumurat pentru femeie pe care ai pus ochii. Un zambet este, totodata, contagios si se prea poate sa ii miste si ei coltul gurii. Atentie insa! Nu zambi trei statii de autobuz incontinuu caci vei fi considerat un nebun care o urmareste. Dupa cel mult zece secunde de contact vizual si zambet trebuie sa faci un pas sa o abordezi intr-un fel, ca sa nu te considere un maniac.

3. Vorbeste-i

Chiar daca este incomod sa vorbesti intr-un mijloc de transport, poate te aude toata lumea sau poate nu te auzi nici tu din cauza zgomotului, incearca totusi sa o abordezi verbal, cu un zambet discret pe buze, spunand chiar si ceva banal: “Nu-mi vine sa cred ca autobuzul asta a venit la timp o data de cand circul cu el” sau “In mod surprizator, ai loc sa respiri, nu e aglomerat!” sau chiar si “Ce geanta misto. De unde o ai?”. Chiar si ultima abordare va face o femeie sa rada un pic. Daca nu, inseamna ca este o incuiata speriata.

Asadar, oricum ar fi, incearca sa intri in vorba, chiar daca minti intreband cum se ajunge nu stiu unde. Poti marturisi dupa aceea sincer: “Iarta-ma, te-am mintit. Eu stiam cu se ajunge acolo dar chiar imi doream sa intru in vorba cu tine si nu stiam cum.” O astfel de abordare sincera, dar bine ticluita va fi primita cu bunavointa de majoritatea femeilor, dar mai ales de acelea care inteleg cat de dificil este sa fii nevoit, mai mereu, sa fii tu – barbatul – cel care face primul pas, asadar, asa fii mereu expus riscului de a fi refuzat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *