Search for content, post, videos

Metode sa te refaci dupa despartire

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat printr-o despartire dureroasa. Si aproape niciuna dintre noi nu stie care sunt pasii pentru a scapa de durere cat mai repede.

Asa ca de multe ori raman repercursiuni sentimentale care dureaza chiar si ani buni. Asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva metode care ar putea sa va ajute sa treceti mai usor peste momentele grele.

Nu folositi relatii tampon

De cele mai multe ori, sustin psihologii, membrii relatiilor tampon sunt ambii abia iesiti dintr-o relatie serioasa. Asa ca niciunul dintre ei nu este statornic, ceea ce inseamna ca nu reprezinta o siguranta unul pentru celalalt. Riscati astfel ca noua relatie sa se termine repede si sa o considerati un nou esec in dragoste, lucru care nu ajuta deloc.

Acceptati-va vina

Relatiile nu se termina niciodata doar din vina unuia dintre parteneri. Cu siguranta si voi ati avut partea voastra de vina asa ca accepta acest lucru si te vei simti mai bine.

Nu ai fi avut niciun viitor

In loc sa te agati de trecut, da-ti seama ca daca relatia ta s-a terminat inseamna ca nu a fost sa fie. Deci ai fi investit timp degeaba daca incercai sa o tii pe umeri singura, fara sa aiba niciun viitor anume.

Nu spera la impacare

Este important sa fii realista! Nu spera sa te impaci cu fostul partener pentru ca nu vei face decat sa te complaci in situatia in care te afli. Mai bine incearca sa iti dai seama ca ,,ciorba reincalzita nu mai are acelas gust.

Nu te izola

Desi iti vine sa nu mai iesi din casa, accepta compania celor apropiati. De multe ori, ei te pot ridica din starea in care te afli si cu ajutorul lor poti descoperi lucruri noi si poti invata din nou cum sa traiesti.

Asteapta sa iti treaca

Sentimentele nu sunt ceva cu care sa te joci. Asa ca trebuie sa iti consumi partea de suferinta si sa nu o grabesti. De obicei, aceste perioade ne fac sa descoperim lucruri noi despre noi insine si ne pot ajuta in viitoarele relatii. Mai ales ca poti invata din greselile pe care stii ca le-ai facut.

Comunica

Destainuie-te celor apropiati. Plangi, descarca-te si accepta ca ai nevoie de ajutorul lor. Arunca tot ce-ti aduce aminte de el.

Accepta viitorul

Experimenteaza cu tot ce ti se pare nou. Adu-ti aminte de ce anume iti placea doar tie si fa acele lucruri din nou!

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *