Search for content, post, videos

Metode incredibile de agatat pe Facebook

Reteaua de socializare Facebook ofera oportunitatea celor care isi cauta un partener sa aleaga dintre milioane de oameni.

De-a lungul timpului, datorita numarului incredibil de mare de oameni care folosesc Facebook, s-au consolidat multe relatii de dragoste intre oameni total necunoscuti care s-au cunoscut prin intermediul retelei de socializare.

Metodele folosite de toti acesti oameni par sa aiba mai multe lucruri in comun. Majoritatea celor care folosesc Facebook pentru a cunoaste un potential partener respecta aproximativ aceleasi forme de comportament.

Totodata, se pare ca babratii sunt cei predispusi cel mai mult sa isi caute partenere, cel putin sexuale, prin intermediul Facebook.

Pentru a sparge gheata si pentru a intra in discutie cu cel sau cu cea pe care o doresc, oamenii se folosesc de patru tipuri de abordare.

Fotografia

Un procent ridicat dintre cei care au reusit sa-si gaseasca parteneri prin Facebook au deschis discutia cu persoanele respective pornind de la o fotografie a acestora. De cele mai multe ori, persoanele care abordeaza incep prin a face complimente cu privire la aspectul fizic al persoanei pe care vor s-o agate. De aici incolo, in functie de raspunsul primit, se ghideaza si pe alte fotografii ale persoanei respective siincep sa ceara detalii despre momentele in care au fost facute.

Locul de provenienta

Foarte multi dintre cei care isi cauta jumatatea pe Facebook se folosesc de informatiile oferite de utilizatori. Astfel, din instinct, in momentul in care vad ca o persoana de sex opus care, din imagini, pare sa le starneasca interesul are ca loc de provenienta aceeasi zona sau acelas oras ca ei, folosesc formule de abordare precum „Buna, esti din orasul x? Nu cred ca ne cunoastem dar fata ta imi pare cunoscuta”. Cu toate acestea, persoanele care folosesc aceasta tehnica de abordare sunt persoane care s/au nascut in orase mici sau in comunitati restranse.

Hobby-urile

Tot de pe urma fotografiilor publicate pe profilul de Facebook cei care doresc sa isi gaseasca parteneri pot trage concluzii cu privire la hobby-urile preferate de potentialii parteneri. Astfel, discutia de initiere va incepe prin afirmatii din partea celui care-si cauta parteneri potrivit carora ar avea aceleasi hobby-uri precum persoana care i-a cazut cu tronc.

Locul de munca

In acest caz, lucrurile functioneaza aidoma cazului in care cautarea de parteneri se face in fucntie de locul de provenienta. Numai ca, daca cele doua persoane care abia incep sa comunice au acelas loc de munca, este posibil sa aiba mai multe subiecte de discutie decat in celelalte cazuri.

In ciuda celor mentionate mai sus, s-a demonstrat ca, de cele mai multe ori, cei care incearca sa isi gaseasca parteneri prin intermediul Facebook mint in proportie de 40% pentru a obtine ceea ce doresc. Acest lucru poate fi dat in vileag in momentul in care le este propusa o intalnire fata in fata, moment in care vor ezita si probabil vor ignora mesajele persoanelor pe care le-au abordat.

Totodata, exista persoane cae folosesc formule de agatat pe Facebook dintre cele mai pestrite care se pare ca functioneaza in proportie de 30%. Dintre acestea, cele mai amuzante si care dau roade sunt urmatoarele:

Stii cat de greu este un urs polar? Destul cat sa sparga gheata! Salut, sunt X!

Vad ca ai poze multe pe plaja! Vrei sa asculti marea in scoica mea?

Animalul tau de companie este femela? Daca da, nu ai vrea sa il cunoasca pe al meu?

Observ ca esti „Single” de mult timp. Cred ca e cazul sa schimbam asta!

Buna ce faci? (apoi la distanta de cateva secunde) Scuza-ma, vroiam sa scriu altcuiva. In orice caz, Buna! 🙂

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *