Search for content, post, videos

Metode care te ajuta sa treci usor peste divort! Ce e de facut ca sa iti refaci viata!

Sfarsitul unei casnicii este dureros. Dar exista metode de a depasi trauma si de a-ti reface viata, iar viitorul poate fi mai bun decat ai sperat.

Acorda-ti o perioada in care poti sa plangi, sa suferi si sa te desprinzi de trecut. Durerea face parte dintr-un proces normal, trebuie doar sa vrei s-o depasesti si sa mergi mai departe. Viitorul poate fi astfel, chiar mai bun decat viata ta dinainte.

Regaseste-ti echilibrul

In primul rand, nu te feri sa recunosti ca ti-e greu. Nu ezita sa cauti ajutor in familie, la prieteni si la copii. Dar trebuie sa-ti regasesti echilibrul si sa poti merge mai departe singura. Iesi cu prietenii, fii tot timpul ocupata, fixeaza-ti obiective pe termen scurt.

Relatie civilizatata, de dragul copiilor

Cum le spun copiilor. Divortul ii afecteaza cel mai mult. Uneori, ei se simt vinovati pentru esecul casniciei voastre.

Este important ca parintii sa pastreze o relatie civilizata. Lasa-l pe tata sa faca parte din viata copiilor si sa se implice in cresterea lor.

Prin exemplul tau, le arati cum viata merge mai departe, fara a exclude pe niciunul dintre parinti.

Sa nu ramai blocata in trecut

Orice casnicie are si vremurile ei bune, asa ca incearca sa ti le amintesti pe acelea si impartaseste aceste amintiri cu copiii.

Banii si fericirea nu vin in acelasi pachet. Daca ai copii, discuta cu fostul sot ce cadouri sa le cumparati de Sarbatori sau de ziua lor. Daca este vorba de un lucru mai scump, impartiti cheltuielile.

Divortul poate fi o oportunitate sa-ti schimbi si serviciul. Cel mai important sfat este sa nu ramai blocata in trecut.

Accepta faptul ca nimeni nu-i perfect, nici chiar tu! Invata din greselile tale!

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *