Search for content, post, videos

Metoda sigura de a obtine un orgasm vaginal, explicata pas cu pas

Multe femei reusesc rareori sa se bucure in viata de un orgasm in toata puterea cuvantului, respectiv de un orgasm vaginal.

Pentru a inlesni obtinerea unui astfel de orgasm, pe langa tehnica ce presupune ca femeia sa aiba un orgasm de cel putin 15 minute, exista o serie de pasi care daca sunt respectati pot duce la implinirea acestei dorinte. Totodata, cu trecerea timpului, femeile care invata sa isi controleze corpul pentru a obtine un orgasm vaginal vor avea parte de astfel de placeri de mai multe ori decat pana acum.

Astfel, este necesar sa incercati urmatoarele sfaturi pentru a obtine un orgasm vaginal si nu doar unul clitoridian:

1. Masturbeaza-te des

Femeile care isi cunosc foarte bine corpul si stiu care sunt zonele din interiorul vaginului care le duc pe culmile placerii sunt mult mai dezinvolte si pot da indicii clare in timpul actului sexual. O femeie care isi exploreaza corpul stie unde se afla propriul punct G si poate da indicatii cu privire la felul in care trebuie sa se miste barbatul pentru a-l stimula corespunzator.

2. Foloseste lubrifiantul

Lubrifiantul este indicat in timpul actului sexual pentru ca ajuta la eliminarea senzatiei de „intruziune” in momentul penetrarii. Astfel, durata contactului sexual „de placere” este mult mai mare iar sansele de aobtine un orgasm vaginal cresc exponential. Mai mult decat atat, unele tipuri de lubrifiant il pot ajuta si pe partener sa aiba o prestatie mai lunga.

3. Incearca pozitii sexuale de penetrare adanca

Pozitiile sexuale pentru penetrare adanca, in cazul in care doresti asta, sunt unele dintre cele mai uzuale. Pozitia pe la spate sau pozitia „lingura” cunt cele mai indicate pentru obtinerea unui orgasm vaginal datorita faptului ca penisul este „folosit” pe toata lungimea lui.

4. Exercitiile Kegel sunt vitale

Efectueaza o serie de exercitii Kegel prin care sa isi contracte si sa isi relaxeze in repetate randuri aceeasi muschi pe care ii foloseste pentru a controla fluxul urinar. Aceste exercitii vor face ca muschii si peretii vaginali sa fie mult mai vascularizati si astfel mai sensibili.

5. Foloseste perne

Una dintre cele mai bune metode pentru a atinge orgasmul vaginal este urmatoarea: Stai intinsa pe burta, cu picioarele lipite unul de celalalt si baga-ti sub bazin o perna, astfel incat fundul tau sa fie usor ridicat. Astfel, penetrarea va fi foarte adanca si totodata, datorita picioarelor apropiate, vaginul contractat. Frecarea este mult mai mare astfel iar orgasmul vaginal aproape garantat.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Andu-Marian Moisa</cite>

  1. Masturbarea excesiva duce la scaderea placerii in timpul sexului.
  2. Punctul G nu a fost indentificat stiintific niciodata. Asa ca nu il gaseste nimeni.
  3. Cele 2 pozitii propuse, pe la spate si lingura, nu sunt de penetrare maxima. Penetrare maxima se face din pozitia misionarul in care barbatul are spatele arcuit. Ptr eficienta si mai mare este bine ca barbatul sa se sprijine in brate pe dupa coapsele partenerei modificand pozitia si favorizand si mai mult penetrarea.
  4. Exerciile „kegel” sunt exercitii inspirate din practica continentei, dar prost aplicate. Incordarea muschilor este bine sa fie in timpul orgasmului. Aceeasi muschi la barbat incordati in timpul orgasmului duc la orgasm fara ejaculare si prelungesc momentul de placere pana la cateva secunde bune.
  5. Varianta cu perna se foloseste de obicei la inseminare direct in uter! Favorizeaza orgasmul de adancime si nu vagina, care este mult mai profund.
  6. Orgasmul profund (cel mult visat) este prin stimulare psihologica si nu este direct influentat de frecari absurde. Fracarea este secundara sau poate sa nu conteze de loc. De ce credeti ca exista practici TAO?
  Pentru mai multe detalii la fiecare punct ma puteti contact in privat.

 • <cite itemprop="author">mirelka lenu</cite>

  Ai dreptate în ce spui Andu…sau cel puțin sunt de aceeași parere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *