Search for content, post, videos

Marturisirile incredibile ale unei cantarete celebre: ”Aveam 14 ani cand am facut sex!”

O cantareata celebra a oferit detalii incredibile despre viata ei intima si a marturisit ca a intretinut relatii intime la doar 14 ani, cu un barbat pe care l-a cunoscut in cadrul unui meci de fotbal organizat in scopuri caritabile.

Lily Allen a povestit ca, pe cand avea 14 ani, a urmarit un meci de fotbal, organizat in scopuri caritabile, la care participa un tanar care este vedeta de televiziune si un prieten de-ai tatalui sau, scrie Daily Mail.

„Dupa meci, vedeta de televiziune si-a lasat echipamentul de fotbal in masina tatalui meu, iar eu am fost trimisa la hotelul sau pentru a i-l da inapoi. Am convenit sa ne intalnim la un bar de acolo. El mi-a cumparat mai multe bauturi, apoi m-a dus la camera sa si a facut sex cu mine, a povestit Lily Allen, artista care are acum 33 de ani”, a dezvaluit artista britanica.
Ba mai mult, ea a marturisit ca i-a fost foarte frica sa-i povesteasca tatalui ei, insa ulterior a aflat ca el glumea cu prietenii sai.

„Aveam 14 ani. El 19, dar parea ca face parte dintr-o generatie diferita. (…) Ulterior, m-am simtit bizar. Stiam ca ceea ce intamplase nu era corect… Tatal meu o transformase impreuna cu prietenii sai intr-o intamplare comica (…) Am pus la cale planuri pentru a-l santaja si chiar au pus in scena cum sa-l cheme si sa-l ironizeze”, a precizat Lily Allen.

Lily Allen a devenit celebra pe scena muzicii pop in 2006, cusingle-ul „Smile”, si a avut un imens succes la nivel mondial cualbumul sau de debut, „Alright Still”, care s-a vandut in peste 2,6milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizari la premiileGrammy, BRIT si MTV Video Music.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *