Search for content, post, videos

Marele „Oh”: cum are loc, de fapt, orgasmul feminin

In spatele placerii sexuale supreme este multa stiinta si biologie. Iata cum are loc, de fapt, orgasmul la femei!

Singurul lucru cu adevarat mai bun in afara de a-ti regasi portofelul pierdut in vacanta, cu toate actele si toti banii in el, este orgasmul. Nu-i de mirarea ca climaxul feminin este la fel de rar ca o astfel de problema cu final fericit. Doar 25% din femei ating orgasmul in timpul sexului, spre deosebire de 90% din barbati.

Iata de ce orgasmul feminin ramane in continuare un mister, cu atat mai mult cu cat nu are niciun rol in reproducere. In timp ce barbatii sunt nevoiti sa ejaculeze pentru a procrea, orice femeie poate ramane insarcinata fara a atinge climaxul, in urma unei partide de sex. Din acest motiv numerosi oameni de stiinta s-au intrebat de ce femeile au orgasm, cum a avut loc evolutia corpului feminin incat acesta poate beneficia de placere aproape gratuita, care nu este determinata de nicio nevoie biologica sau fiziologica.

Momentul orgasmului este singura clipa cu adevarat detasata total in cazul femeii. Atunci ea nu observa ca a varsat vin pe rochia alba preferata, uita total de orice grija materiala si nici nu observa ca pisica urineaza in sertarul ei cu lenjerie intima, fiind complet detasata de realitate. In astfel de conditii, unei femei ii este imposibil sa-si dea seama de una singura ce se intampla in corpul ei cutremurat de fiori de placere suprema.

Din toate aceste motive, putine femei stiu cu adevarat ce se intampla cu trupurile lor in timpul climaxului.

Iata cum are loc, de fapt, orgasmul!

In timpul preludiului, senzatia de caldura placuta din corp si din zona intima este generata de faptul ca sangele circula spre vagin si spre clitoris. Totodata, peretii vaginului elimina mai multa secretie.

Pe parcusul excitarii treptate, sangele continua sa irige zona pelviana, ritmul batailor inimii si al respiratiei cresc, iar sfarcurile se intaresc. Partea inferioara a vaginului, spre iesire, se ingusteaza pentru a putea prinde capul penisului si a face retragerea lui mai dificila, in timp ce partea superioara a vaginului, spre interior, se largeste pentru a-i oferi libertatea de miscare necesara in timpul penetrarii.

Daca totul decurge bine (asadar, nu suna telefonul, nu vine nici mama, nici copilul, iar partenerul chiar stie ce face acolo) se mareste considerabil tensiunea musculara si se sensibilizeaza o multitudine de terminatii nervoase de la organele genitale, din zona pelvisului, dar si de la anus, pana cand are loc un fel de eruptie vulcanica.

Aceasta eruptie vulcanica este de fapt orgasmul, ce se manifesta ca mai multe serii de valuri de placere ce parcurg intregul organism.

Marele „Oh” are insa loc exact in momentul in care uterul, vaginul si anusul se contracta in mod simultan, la intervale de 0,8 secunde.

Un orgasm mai putin puternic are trei pana la cinci contractii, in timp ce un climax ravasitor implica intre 10-15 contractii.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Dan</cite>

  Cele mai
  sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract
  legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul
  dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt
  garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari
  lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti
  textul „Info” la adresa de email: mitreadaniel_m@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *