Search for content, post, videos

Mai nou, barbatii vor femei inteligente! Va vine sa credeti?

Potrivit unui studiu realizat pe 12.000 de persoane din 30 de tari, barbatii moderni, in special cei din Occident, au inceput sa se simta mai atrasi de femeile inteligente, decat de cele sexy sau gospodine.

Studiul a fost realizat de Universitatea York iar cercetatorii sunt de parere ca aceste schimbari de comportament se bazeaza in primul rand pe egalitatea economica dintre femei si barbati.

Insa, femeile au inceput sa fie mult mai atente la aspectul fizic al partenerilor lor, in detrimentul inteligentei si starii materiale a acestora, tocmai datorita faptului ca devin din ce in ce mai independente din punct de vedere financiar.

„Am descoperit ca in societati precum Marea Britanie, dar mai ales in tarile scandinave, barbatii pun mai mult pret pe inteligenta potentialelor partenere, decat pe calitatile traditionale – un corp voluptuos sau talentul in bucatarie. Pe de alta parte, femeile prefera barbatii bogati, care le pot intretine pe ele si copiii lor, insa, in tarile in care exista egalitate economica intre sexe, averea barbatilor conteaza mai putin, accentul fiind pus pe trasaturile lor fizice, atunci cand este luat in calcul un partener”, a declarat coordonatorul studiului, doctorul Marcel Zentner.

VOI CE PARERE AVETI DESPRE ACEST STUDIU? ESTE POSIBIL CA BARBATII SA INCEAPA IN SFARSIT SA NE APRECIEZE? LASATI O PARERE PE FORUM! 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">liviu</cite>

    Dat fiind faptul ca cea mai erogena zona este creierul, poti obtine rezultate superbe cu o femeie desteapta. Trebuie sa ai minte de fotbalist sa ti-o doresti pe Daniela Crudu. Sunt de acord cu rezultatele acestui studiu de vreo 20 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *