Search for content, post, videos

Mai mult de jumatate din barbatii cu diabet au probleme cu disfunctia erectila

Disfuncția erectilă afectează mai mult de jumătate dintre bărbații cu diabet zaharat, dezvăluie noi cercetări.

In general, 52,5 la suta dintre pacientii cu diabet zaharat de sex masculin lupta pentru a obtine sau sa mentina o erectie.

Din motive neclare, pacienții cu diabet zaharat de tip 2 sunt mai expuși riscului, cu 66,3% având disfuncție erectilă, comparativ cu doar 37,5% cu tipul 1. Studiile anterioare au arătat că diabetul poate deteriora nervii și vasele de sânge necesare si astfel afecteaza erectia.

În total, 88,577 bărbați cu diabet zaharat tip 1 sau 2 au fost incluși în revizuirea studiului. Rezultatele au arătat că având diabetul crește semnificativ riscul unui bărbat de a suferi de disfuncție erectilă. În ansamblu, 52,5 la sută dintre pacienții cu diabet zaharat masculin au o disfuncție erectilă într-o oarecare măsură.

Pacienții cu diabet zaharat de tip 2 sunt mai expuși riscului, 66,3% dintre pacienți se luptă pentru a obține sau menține o erecție comparativ cu 37,5% cu tipul 1. Rezultatele au fost publicate in revista Diabetic Medicine.

De ce pacienții cu diabet zaharat au disfuncție erectilă?
Studiile anterioare au arătat că bărbații cu diabet sunt mai expuși riscului de disfuncție erectilă, deoarece starea lor poate deteriora nervii și vasele de sânge necesare pentru a deveni excitate.

Acest lucru înseamnă că pacienții de sex masculin pot lupta pentru a obține sau menține o erecție indiferent dacă produc hormoni necesari sau sunt stimulați suficient de sexual. Nu este clar de ce pacienții cu diabet zaharat de tip 2 sunt mai afectați.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *