Search for content, post, videos

Ma iubeste? 6 moduri in care barbatii spun „Te iubesc” fara cuvinte

Deseori, capacitatea barbatilor de a-si exprima sentimentele in cuvinte este limitata. Motiv pentru care femeile trebuie sa-si dea seama din gesturile barbatilor ca sunt sau nu iubite, fara a astepta declaratii.

1. Te trateaza cu respect

Sentimentul de iubire este insotit mereu de respect. Chiar daca nu face gesturi marete, un barbat care-si trateaza mereu cu respect partenera are sentimente foarte puternice fata de ea. Se gandeste la parerea ei, o cere, face tot posibilul de a nu o pune in situatii incomode si, de regula, toate acestea fara eforturi majore, caci acest fel de comportament ii vine in mod natural. Asadar, primul indiciu pe care trebuie sa-l caute o femeie care vrea sa descopere daca partenerul ei o iubeste cu adevarat vizeaza gradul de respect al acestuia fata de ea.

2. Face ceea ce spune

Nu degeaba se spune ca gesturile conteaza mai mult decat cuvintele, insa, atunci cand da dovada de incredere, in sensul ca intotdeauna isi tine promisiunile, indiferent cat de mici sunt, in sensul ca face ceea ce spune ca urmeaza sa faca, atunci barbatul da dovada si de respect, si de interes fata de partenera lui, cautand sa-i asigura bunastarea fizica, psihica si emotionala tot timpul.

3. Te trateaza ca pe un egal

Egalitatea in relatie conteaza enorm. Un barbat care o pune pe partenera sa pe acelasi plan, ii cere parerea, nu actioneaza fara stiinta ei, o roaga ceva, nu ii impune, denota faptul ca el o considera pe ea egala cu el, iar aceasta caracteristica sta la baza tuturor casniciilor reusite.

4. Se increde in partenera ei

Un barbat care arata ca se incredere in totalitate in partenera lui, ca, desi poate nu este de acord, are curajul „sa mearga pe mana ei” este bun de tinut aproape si de casnicie. Atata timp cat unul dintre parteneri nu si-ar incredinta viata, in situatii limita, ipotetice, in mainile celuilalt inseamna ca nu exista increderea necesara pentru o relatie de succes.

5. Nu-si poate imagina viitorul fara ea

Un barbat care face planuri de viitor in doi care implica un orizont de timp de cel putin un an sau doi arata ca se vede tot alaturi de partenera lui si peste acea perioada de timp. Asadar, nu-si imagineaza viitorul lui, apropiat sau indelungat, fara ea. Insa, un barbat care spune in toamna „Lasa ca vedem noi ce-o fi in februarie” atunci cand ea intreaba daca ar vrea sa planifice o excursie la munte peste cateva luni spune, practic, „Daca om fi impreuna atunci, ok.”

6. Este acolo mereu

Un barbat care bate drumul pana la iubita lui pentru a-i aduce supa de pui cand este racita, un barbat care se ridica din pat la ora 1 noaptea ca sa o schimbe pe partenera lui transpirata din cauza vreunei gripe, un barbat care lasa tot pentru a petrece un minut sau o ora (in limita posibilitatilor, evident) cu partenera lui arata ca el ii este mereu alaturi ei, asadar o iubeste cu adevarat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *