Search for content, post, videos

Lucrurui pe care toti barbatii si le doresc, de fapt, de la femei

Barbatii, in esenta lor, sunt fiinte simple, manate de instincte primare, motiv pentru care dorintele lor sunt, de fapt, perfect firesti si usor de intuit, iar asta chiar nu este un lucru rau! De altfel, femeile ar trebui sa invete de la barbati sa nu mai despice firul in 14 si sa ia lucrurile asa cum sunt.

 

1. Sex

Barbatii isi doresc sex. Nu surprinde pe nimeni aceasta dorinta masculina. In general, ei sunt dispusi sa faca sex oricand si oriunde: acasa, in lift, la locul de munca, in masina, in mall. Dar cand un barbat nu vrea sa faca sex, femeia nu ar trebui sa se alarmeze. Da, se intampla uneori ca ei sa nu aiba chef, iar acest lucru nu inseamna ca nu se mai simt atrasi de partenerele lor!

 

2. Reactii sincere

S-a creat un adevarat tam-tam in jurul comportamentului prefacut al femeii. Nu spune nimeni ca toate femeile se prefac, dar intr-adevar au tendinta de a spune, a reactiona si a face un anumit lucru, in anumite momente, gandindu-se mai intai la impactul asupra barbatilor de langa ele, la ce ar vrea ei de fapt sa primeasca ca feed-back. Insa, in esenta, orice barbat isi doreste o reactie sincere, un raspuns care sa ateste adevarul. Mai mult, femeile ar fi surprinse daca si-ar da seama cati barbati au, de fapt, un simt fin al observatiei si o putere de intelegere crescuta. Din acest motiv isi dau seama adesea cand femeia “falseaza”, iar daca nu spun nimic, inseamana ca pur si simplu nu vor sa dea curs unor discutii tensionate.

 

3. Complimente

Exista preconceptia potrivit careia barbatul este cel care trebuie sa complimenteze o femeie, ca una dintre principalele “atributii” ale sale in viata personala. Insa si barbatii tanjesc dupa complimente. Daca el arata bine intr-o zi, ii sta poate foarte bine cu o anumita camasa, ea ar trebui sa ii spuna. Complimentele au, practic, mereu acelasi efect, indiferent ca sunt adresate unei femei sau unui barbat: fac persoana care le primeste sa se simta apreciata. Si barbatii au nevoie de acest lucru!

 

4. Sa fie facuti sa rada

Cand intrebi aleatoriu aproape orice femeie cum isi inchipuie ea barbatul ideal, va include cu siguranta si trasatura “sa aiba simtul umorului”. Dar este perfect valabil si invers! Si barbatii isi doresc alaturi de ei femei amuzante, care sa-i faca sa rada. Mai mult, un barbat va considera mereu o femeie mai atragatoare daca aceasta stie sa rada si sa spuna glume interesante, chiar daca ea, ca fizic, nu este rupta din rai.

 

5. Toleranta si acceptate

Barbatii isi doresc ca femeile sa ii accepte asa cum sunt. “Te iubesc pentru ceea ce esti” este o expresie valabila la inceputurile unei relatii. Din pacate, femeile ajung intr-un punct in care vad din partenerii lor “proiecte de dezvoltat, de crescut”, motiv pentru care incep sa incerce sa-i schimbe, fie comportamental, fie vestimentar, fie profesional. Barbatii sunt constient ca exista intotdeauna loc de mai bine, loc de imbunatatiri, dar una este sa imbunatatesti ceea ce exista deja si alta este sa schimbi radical. Barbatii asteapta toleranta si acceptare din parte femeilor de langa ei.

6. Sinceritate

Poate suna a cliseu, dar barbatii isi doresc sinceritate din partea partenerelor lor. Nu apreciaza minciuna si nici omisiunile iubitelor lor. Mai mult, exista un caz anume in care un barbat vrea ca femeia sa se comporte sincer, asa cum simte: in perioada de dating. Daca ea i-a dat numarul de telefon si a iesit deja cu el la o intalnire, nu trebuie sa se dea “greu accesibila” doar pentru ca “asa se face, asta e jocul”. Barbatul prefera sa mentina simplitatea situatiilor: ma placi, te plac si cu asta basta. Fara jocuri si prefacatorie.

 

7. Spatiu personal

Barbatii detesta sa fie sufocati atat fizic, cat si psihic. Nu le place sa le fie invadata casa de toate lucrurile feminine ale partenerei. De aceea exista dulapuri si sertare: ca sa aiba unde sa le puna si sa nu stea imprastiate prin casa, transformandu-i locuinta intr-o “casuta de fetita”. Mai mult, barbatii au nevoie si de spatiu personal din punct de vedere emotional si psihic. Din acest motiv relatiile in care femeile sunt acaparatoare si intrusive in vietile partenerilor lor esueaza mai mereu.

 

8. Comunicare

Un barbat va aprecia intotdeauna o femeie care spune ceea ce-si doreste, dar si ceea ce nu-si doreste, intr-un mod calm, cu diplomatie, fara tipete si ifose. Chiar daca el nu este de acord cu opinia ei, va fi mandru ca are langa el o partenera care stie sa-si apere punctul de vedere, sa si-l argumenteze. O femeie puternica, cu rationamente clare pentru credintele ei, dar nu incuiata va fi intotdeauna mai atragatoare pentru un barbat decat o femeie care se unduieste dupa opiniile si preferintele barbatului de langa ea.

 

9. Incredere

Daca spune ca iese in oras cu prietenii sau cu colegii de serviciu, nu trebuie sa i se ceara barbatului o dovada palpabila a acestei intalniri. Semnele de neincredere din partea unei femei sunt un mare turn-off pentru barbati. Asta nu inseamna ca nu sunt exemplare ale sexului tare care mint frecvent, dar doar pentru ca o mana de barbati mincinosi au calcat stramb nu inseamna ca toti fac asa. Barbatul nu trebuie etichetat dupa preconceptii. Ba dimpotriva! Trebuie sa i se acorda incredere, evident, pana la proba contrarie.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *