Search for content, post, videos

Lucruri pe care un barbat ar dori sa le spuna iubitei, dar ezita! Afla-i motivele

Comunicarea este esentiala intr-o relatie de cuplu, dar sunt unele lucruri pe care barbatii ar dori sa le spuna iubitelor lor, insa ezita, pentru sunt mai constienti decat reprezentantele sexului frumos nu reactioneaza bine la spusele lor si ca, astfel, prea multe sinceritate strica.

 

1. Te-ai ingrasat un pic, dar este in regula!

 

Deseori, o femeie intreaba degeaba “M-am ingrasat?”. Cand pui aceasta intrebare, raspunsul este cumva evident: “Da”. Barbatii in relatii se confrunta des cu delicata intrebare si se vad, la fel de des, nevoiti sa minta cu privire la luarea in greutate a partenerelor lor. Insa, de cele mai multe ori, cand este vorba doar de cateva kilogram in plus, ei ar vrea, de fapt, sa spuna: “Da, te-ai ingrasat un pic, dar este in regula. Tot te doresc!” Totusi, ezita sa o faca, preferand sa minta, pentru ca sunt constienti ca un raspuns afirmativ, indiferent ce forma ia, va starni o revolta in sufletul femeii.

 

2. Nu ti se potriveste tunsoarea asta!

 

Chiar daca femeile nu-si dau seama, un barbat pune mare pret pe podoaba capilara a iubitei sale. Cand au loc schimbari mai mari care nu plac ochilor barbatului, el tot se vede nevoit sa spune “Iti vine vine”, chiar daca ar zice, de fapt, “Nu ti se potriveste!” In cazuri de genul, nu este vorba daca o tunsoare, o coafura sau o culoare de par arata sau nu bine pe o anumita femeie, caci – exceptand dezastrul in materie de hairstyle – parerile sunt de regula subiective. Totodata, pana si cei mai aventurieri barbati prefera ca iubitele lor sa ramana asa cum le-au cunoscut.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *