Search for content, post, videos

Lucruri pe care partenerul tau si-ar dori sa nu le mai faci, dar n-are curaj sa-ti spuna

De cele mai multe ori, barbatii nu au curajul sa discute despre lucrurile care nu sunt pe placul lor, insa daca obisnuiesti sa faci unul dintre lucrurile de mai jos, opreste-te. Partenerul tau si-ar dori cu mare drag sa incetezi sa mai ai aceste obiceiuri, dar de teama sa nu te raneasca evita sa-ti spuna.

Inceteaza sa-ti mai faci sute de selfie-uri

Da, da, stim esti frumoasa, dar nu trebuie sa-ti faci atatea fotografii. Renunta la acest obicei chiar daca sunteti sau nu impreuna. Pune telefonul in geanta si bucura-te de lume fara o fotografie.

Mergi intr-o calatorie neplanuita

Ca sa pleci intr-o escapada ai nevoie ca totul sa fie planuit? Renunta la acest obicei, iar partenerul tau va fi incantat. Mergi intr-o vacanta intr-un loc pe care nu-l cunoasteti si descoperiti-l impreuna. Va va lega mult.

Citeste si: Ele sunt zodiile care iubesc cel mai intens. Vezi daca esti si tu pe lista

Renunta la excesul de machiaj

Te iubeste naturala, asa ca nu te mai chinui sa te machiezi ca sa te simti atractiva cu el. Incearca look-uri mai naturale si fii sigura ca va aprecia.

Ia decizii

Indecizia este, fara doar si poate, un lucru tare enervant. De aceea, fii curajoasa si ia decizii atunci cand vine vorba despre relatia voastra. Cu siguranta ii va placea ca din cand in cand sa preiei controlul.

Fa-l sa rada

Nimic nu e mai sexy decat o fata cu simtul umorului bine dezvoltat, motiv pentru care iti propunem sa-ti faci iubitul sa zambeasca sau chiar sa rada in hohote ori de cate ori ai ocazia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *