Search for content, post, videos

Lucruri pe care femeile nu ar trebui sa le accepte intr-o relatie

Intr-o relatie se intampla adesea sa te confrunti cu tot felul de dificultati, neintelegeri sau confuzie.

In acele momente ajungi in punctul de a-ti pune intrebati de genul „Partenerul meu se va schimba?” sau „Ce se intampla daca relatia noastra se inrautateste si mai mult”?

Daca ai ajuns in acest impas, relatia ta are nevoie de o evaluare serioasa.

1. Cearta sau agresiune
Certurile si neintelegerile intr-o relatie sunt perfect normale. Toti oamenii sunt diferiti si uneori perceptia ta despre anumite situatii nu se potriveste cu perceptia partenerului. In unele cazuri, partenerul tau face remarci nepotrivite sau glume nevinovate care te deranjeaza.

Important este sa-i spui ce te deranjeaza, sa nu-ti fie teama sa faci primul pas.

E bine sa aveti discutii constructive, astfel incat fiecare partener sa inteleaga limitele intrecute.

Ba mai mult, exista anumite situatii care nu ar trebui acceptate sau iertate. Atunci cand partenerul tau te loveste, nu exista nicio scuza pentru asta.

2. Simtul umorului ciudat sau discriminare
Simtul umorului este diferit de la o persoana la alta, insa, daca el rade la glume care ofenseaza oamenii pe motive intime, rasise sau sociale, precum glumele despre boli si handicapuri, ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare. Acelasi lucru e valabil si atunci cand face acest gen de glume proaste la adresa ta.

3. Grija sau control?
Daca prietenul sau sotul tau iti interzice sa te vezi cu alti oameni fara el, iti cere sa-i dai raportul cu privire la activitatile tale si te face sa ii spui parolele de la retelele sociala, atunci pare sa te controleze, nu sa-ti vrea binele.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *