Search for content, post, videos

Lucruri pe care barbatii le vor cauta intotdeauna la o femeie

Toata lumea este de parere ca barbatii vor doar sex, intr-o masura este adevarat, insa si femeile cauta apropiere sexuala si acest lucru nu este unul rau. Iata ce alte calitati cauta barbatii la o femeie.

Frumusete
Orice barbat isi doreste ca femeia de langa el sa fie una frumoasa. Asta nu inseamna ca doar modelele au sansa la fericire in viata. Ci orice femeie care stie sa-si puna in valoare calitatile.

Creier
De multe ori se spune ca frumusetea si inteligenta rareori se gasesc impreuna. Este gresit. O femeie poate fi si frumoasa si desteapta in acelasi timp. Insa un barbat nu isi doreste langa el o femeie cu diplome la cine stie ce facultati, vrea o partenera cu care sa poata discuta anumite subiecte.

Increderea in sine
Barbatii adora mai mult femeile care au incredere in sine, decat pe cele care arata bine. Important este sa te simti bine in pielea ta, chiar daca ai cateva kilograme in plus. Atata timp cat stii sa afisezi incredere in tine, barbatii vor roi in jurul tau.

Un stil de viata sanatos
Aici nu este vorba doar de ceea ce mananci sau daca faci sport sau nu. Un barbat nu se va simti atras de o femeie care traieste intr-un haos total, ci de una care stie sa duca o viata echilibrata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *