Search for content, post, videos

Lucruri esentiale despre sex pentru o relatie implinita

De ce isi fac griji dupa sex

Pentru ca o relatie sa fie implinita 100%, compatibilitatea sexuala este imperios necesara. N-o spunem noi, ci studiile realizate de specialisti, de-a lungul timpului pe intreg mapamondul. Indiferent de ce cultura vorbim, sexul este foarte important pentru pastrarea unei intimitati care sa asigure un mediu propice de dezvoltare a pasiunii.

Ambii parteneri sunt responsabili ca acest lucru sa fie un succes, intrucat studiile arata ca majoritatea cuplurilor care au inceput promitator au sfarsit prin a se desparti datorita lipsei de scantei din dormitor. Nu este sfarsitul lumii, daca ati ajuns intr-un astfel de impas. Tot ce trebuie sa faceti e sa abordati o noua perspectiva, care va poate oferi sansa de a reaprinde ceea ce a fost la inceputul relatiei intre voi sau, de ce nu, pentru a explora impreuna noi taramuri ale placerii care sa va uneasca si mai mult ca pana acum.

Expertii din domeniu recomanda introducerea jucariilor sexuale in dormitor. Acestea pot starni fantezii interesante si pot oferi o perspectiva mai picanta asupra lucrurilor. Nu trebuie sa va fie rusine unuia de celalalt, ci e important sa aveti incredere in a va dezvalui si cele mai adanci placeri pe care vreti sa le incercati. Eliberati-va de stres si conformism, atunci cand sunteti impreuna si aveti tot spatiul din casa pentru voi.

Daca tot am adus aminte de casa, atunci poate ar fi bine sa mai riscati si prin alta parte. O schimbare de peisaj poate sa starneasca lucruri in voi de care nici nu stiati ca exista. Acelasi loc poate sa devina plictisitor. Folositi cu incredere masa din bucatarie, dusul, cada si orice alta suprafata vi se pare voua interesanta.

Trebuie sa mai experimentati si cu alte pozitii. Nu va feriti in a incerca lucruri mai grele sau dubioase. Impreuna veti reusi sa le faceti, chiar daca nu va vor iesi din prima. Garantat veti avea despre ce sa discutati si despre ce sa radeti cand sunteti doar voi doi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *