Search for content, post, videos

Lucruri ce fac relatia sa dureze

Cand iubesti, vrei ca acest sentiment sa dureze toata viata. Nu este un ideal greu de atins, insa, pentru reusita este nevoie de rabdare, de tact, de acceptare si de incredere. Iata cateva dintre pietrele de temelie intr-o relatie, care ajuta la „supravietuirea” iubirii!

Comunicarea deschisa

Cele mai multe dispute in cuplu iau nastere din cauza unei comunicari defectuoase sau a lipsei de dialog dintre parteneri. Astfel, in loc sa isi exprime clar punctele de vedere, partenerii lasa ca persoana de langa ei sa deduca ceea ce vor ei sa exprime.Nu va culcati niciodata suparati, pentru ca astfel se pot acumula nemultumiri care va pot ameninta relatia.

Increderea reciproca

Putina gelozie nu strica, insa ea trebuie atent dozata. Daca la inceputul relatiei, micile cicaleli sunt percepute, intr-o oarecare masura, ca dovezi de afectiune, aceste sentimente pot dauna chiar si celor mai frumoase povesti de iubire.

Aprecierea pentru celalalt

In cuplu se ajunge si la momente tensionate, cand se pot spune lucruri jignitoare. Lipsa de respect, manifestata prin cuvinte sau prin gesturi nepotrivite, este unul din marii inamici ai iubirii. Nu uita ca lipsa de respect este unul din motivele pentru care multe cupluri se despart.

Toleranta

Viata de cuplu implica anumite compromisuri si acceptari. Sunteti doua personalitati diferite, cu calitati si defecte, iar acest lucru trebuie inteles de ambii parteneri. Incercarea de a schimba ceva la cel de alaturi poate deveni un demers obositor si deranjant, de aceea este bine sa gasiti un numitor comun.

Pasiunile comune

Oricat de bine va intelegeti, este nevoie si de implinire erotica pentru ca iubirea sa dureze. Asadar, chiar daca nu mai sunteti in primii ani ai relatiei, cand pasiunea este mai intensa, nu trebuie sa incetezi sa-ti seduci partenerul. Nu uita ca rutina sexuala se instaleaza repede, surprinde-ti mereu partenerul cu mici gesturi erotice.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *