Search for content, post, videos

Lucruri care il innebunesc pe iubitul tau

In cazul in care nu stiati, barbatii sunt programati sa analizeze anumite parti ale corpului unei femei, instinctiv.

Tocmai de aceea va prezentam ce anume ii atrage, fara nici macar sa isi dea seama.

Asadar, buzele voastre sunt unul din lucrurile la care orice barbat se va uita mereu. Din simpla cauza ca lor le este mai usor sa urmareasca o idee emisa daca urmaresc si gura vorbitorului.

Mirosul, iarasi, este un lucru pe care orice barbat il apreciaza la o femeie. Din fericire, barbatii se impart doar in doua categorii: cei carora le plac mirosurile dulci si cei carora le plac mirosurile puternice. Observa ce reactie are atunci cand porti doua tipuri de parfumuri diferite si iti vei da seama daca il poti vraji.

Unghiile tale transmit o serie de mesaje cat se poate de erotice in corpul unui barbat. Fara sa ne ascundem, sa recunoastem ca barbatilor le place o mana tandra dar totusi „periculoasa” care sa le mangaie corpul. Asa ca lasa-ti unghiile lungi, da-le cu oja si joaca-te cu corpul lui de fiecare data cand ai ocazia. Cu siguranta vei aprinde flacara adragostei.

Gatul ochii si lobii urechilor reprezinta un „pachet” care va incadreaza perfect gura. Aveti mereu grija sa fiti ingrijite si sa expuneti aceste parti ale corpului vostru cu indrazneala.

Si pe ultimul loc, dar nu in ultimul rand, folositi-va de par. Parul este unul dintre afrodisiacele cele mai puternice pentru un barbat. Cu cat este mai lucios si ingrijit, cu atat va va dori mai mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *