Search for content, post, videos

Lucruri bizare despre sex, din intreaga lume

Sexul nu mai este o tema tabu de foarte mult timp, iar asta se datoreaza in mare parte cresterii accesului la informatie si eradicarea prejudecatilor masive din societate.

Sunt totusi multe chestii bizare in lume, atunci cand incepem sa vorbim despre sex si ce presupune acesta. Noi iti vom prezenta cateva curiozitati pe care le poti intalni peste tot lume.

Spre exemplu in India jucariile sexuale sunt interzise. Cum isi dau seama autoritatile ca le folosesti? Ei bine, nu ai de unde sa le cumperi pentru ca e interzisa comercializarea lor. Culmea culmilor e ca pentru aceasta ofensa poti faci de la 2 ani pana la 5 ani de zile de puscarie! Si puscariile din India nu-s chiar un loc in care vrei sa te afli…

Un studiu efectuat la nivel mondial arata ca educatia sexuala variaza foarte mult de la o tara la alta. Nemtii incep sa afle despre sex pe la 11 ani, pe cand cei din Vietnam de-abia la 16 ani primesc informatii privind siguranta impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

O chestie cel putin bizara pe care o poti intalni in Olanda, Germania si Elvetia este faptul ca guvernul iti da bani pentru a intretine relatii sexuale cu profesioniste, daca ai un handicap. De asemenea, in Elvetia e legal ca soferii de taxi sa primeasca sex in schimbul unei curse.

Un alt studiu arata ca grecii fac cel mai mult sex din lume, iar coreenii cel mai putin.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *