Search for content, post, videos

Lucruri banale pe care barbatii le gasesc neatragatoare la o femeie

De cele mai multe ori femeile fac tot posibilul sa-si atraga partenerul, insa ar fi surprinse sa afle ca actiunile si comportamentul lor pot avea un efect invers. Uneori femeile nu realizeaza ca fix acest comportament poate parea ciudat in ochii celui de langa ele.

Barbatii sunt destul de simpli, nu le plac lucrurile complicate, iar atunci cand incerci sa iesi cat mai mult in evidenta s-ar putea sa-i lasi o impresie proasta.

Iata un top al celor mai enervante lucruri pe care barbatii le considera neatractive la o femeie:

Aroganta
De multe ori, femeile nu realizeaza ce fina este linia dintre aroganta si mandrie. Este un lucru normal sa te bucuri si sa fii mandru de o anumita realizare, insa atunci cand esti aroganta acest lucru poate deveni enervant.

Igiena precara
Igiena este foarte importanta. Atat femeile, cat si barbatii ar trebui sa aiba mare grija la igiena personala.

Femeile tacute
Chiar daca pare greu de crezut, barbatilor nu le plac nici femeile prea tacute, care nu sunt in stare sa poarte o discutie interesanta.

Prea mult machiaj
Este normal sa-ti doresti sa arati bine pentru partenerul tau, insa atunci cand exagerezi s-ar putea sa nu-i impresioneze prea tare.

Drama
Barbatii nu suporta femeile care fac o drama din orice. Nu sunt incantati cand se plang prea mult sau atunci cand urla si tipa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *