Search for content, post, videos

Locuri ideale de cunoscut barbati, daca esti singura

Exista cateva locuri bune de cunoscut barbati, dar mai putin stiute de femeile singure, in cautare de parteneri de relatie.

 

Cafenelele si barurile, in ciuda parerii generale, nu sunt cele mai bune locuri de gasit barbati celibatari. Nu neaparat pentru ca nu ar fi barbati singuri in astfel de localuri, ci pentru ca deseori nu sunt preocupati de a avea un contact cat de cat serios cu o femeie singura, fiind mai degraba pus de „lipeli” trecatoare. Exista totusi cateva locuri ideale de cunoscut barbati celibatari, pentru femeile singure, mai putin „clasice”.

 

1. Evenimentele organizate

 

O conventie, un workshop, o expozitie, o reuniune a unei bresle. Orice eveniment organizat cu un anumit scop, care vizeaza un anumit domeniu de activitate este un loc bun de cunoscut barbati singuri. De ce? Pentru ca mediul „forteaza” cumva reprezentantii sexului tare sa fie cat de cat serios, plus ca natura evenimentului indica si anumite preferinte social-culturale comune intre oamenii prezenti. Astfel ca, spre exemplu, o conventie de cateva zile in domeniul marketingului este unul dintre locurile ideale de cunoscut barbati pentru femeile singure.

 

2. Petrecerile organizate in localuri

 

Poate fi un restaurant, un bar, o cafenea sau chiar un club, nu conteaza. Insa este important sa fie o petrecere organizata, poate un concert cu numar restrans de oameni, poate un recital, poate o petrecere cu reprezentantii unui anumit domeniu de activitate. Oricum ar fi, exista la mijloc un interes comun pentru care barbatul singur, odata identificat, a ajuns in acel loc, chestiune care lasa loc la un subiect ideal de conversatie pentru a putea intra in vorba si a pune bazele incipiente ale unei relatii.

 

3. Nuntile

 

Putine femei considera nuntile un loc bun pentru a cunoaste barbati celibatari, insa, in mod surprinzator, o petrecere de nunta este chiar un loc ideal. In realitate, destul de multe persoane aleg sa se duca neinsotite la o nunta din diverse motive care pot tine de costuri sau, pur si simplu, de faptul ca simt ca nu are rost sa se afiseze cu cineva cu care au o relatie neimportanta sentimental doar ca sa fie insotite. Asadar, la o nunta, pot fi usor identificati barbatii singuri!

 

4. La sala de sport sau la alergat

 

Locurile in care se alearga in aer liber sau salile de sport sunt, la randul lor, locuri ideale de cunoscut barbati singuri si… multi, caci reprezentantii sexului tare sunt adepti mai fideli ai sportului decat femeile. Asadar, sportul poate avea beneficii duble pentru femei: o silueta supla si o relatie de cuplu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *