Search for content, post, videos

Cum sa faci dragoste HOT la sauna

Cum ar fi sa iti vezi partenerul tau stand gol in fata ta, imbiindu-te la o partida de amor. Ce poate fi mai excitant? Ei bine, ce zici de aceeasi imagine dar de aceasta data partenerul tau este ud si stralucitor din cap pana in picioare. Nu-i asa ca suna incitant?

Sexul intr-o sauna fierbinte se califica ca fiind una dintre cele mai senzuale si erotice experiente de viata. Este fierbinte, este plin de transpiratiei, este foarte personal si nu in ultimul rand este probabil un excelent rejuvenant pentru o relatie ce pare ca nu mai merge ca odinioara.

Nu numai ca veti primi amandoi un tratament de curatare si exfoliere a pielii datorita aburului cald, dar datorita atmosferei incinse va veti duce orgasmul la un nivel superior.

Intr-o sauna, corpul tau nu primeste chiar atat oxigen cat are nevoie ceea ce duce la o intensificare a simturilor. De asemenea creste si temperatura corporala ceea ce duce la o accelerale a tensiunii arteriale, sangele ajungand mai usor in punctele esentiale.

O lipsa constanta de oxigen pe o perioada mare de timp nu face bine creierului. Asa ca sesiunile prelungite de sauna pot fi daunatoare pentru amandoi datorita cresterii temperaturii si a lipsei de oxigen.

Daca nu aveti o sauna acasa, singura optiune e sa iesiti in lume, la o sala de forta sau de gimnastica care are in dotare o sauna. Totusi, aici exista riscul de a fi prinsi de vreun angajat.

Cel mai important aspect este ca sauna sa fie gata incalzita la intrarea voastra. A intra intr-o sauna rece, neincalzita risca sa raceasca lucrurile inca inainte de a incepe.

Pentru cazul in care nu aveti sauna acasa este bine sa va faceti din timp rezervare la o sala de forta sau de gimnastica care are asa ceva in dotare pentru ca probabil este destul de aglomerata.

Daca igiena este o grija prioritata aveti grija sa luati mai multe prosoape cu voi pe care sa le puneti pe jos evitand astfel contactul cu suprafetele neplacute.

Alte locuri hot: fa dragoste acasa la parinti, fa dragoste la piscina sau fa dragoste in masina.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *