Search for content, post, videos

Lidia Buble si Razvan Simion se casatoresc?! Marturisiri neasteptate facute de artista: ” El isi doreste, imi doresc si eu…”

Lidia Buble si Razvan Simion traiesc, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase relatii si se mandresc cu asta. Ba mai mult, de curand, artista a vorbit si despre casatorie.

Astfel, in cadrul unei emisiuni, Lidia Buble a marturisit ca ea si Razvan Simion vor sa-si uneasca destinele, insa parca ar mai copilari un pic.

„Cand va fi cazul am sa vin eu si am sa spun. El isi doreste, imi doresc si eu, dar sunt prea copila deocamdata, sunt prea mica. Desi am 25 de ani, simt ca am 14. Mai vreau sa copilaresc putin. Mi s-a spus ca voi trai foarte mult pentru ca nu am nicio grija”, a declarat Lidia Buble.

De asemenea, artista a mai spus ca isi doreste ca oamenii sa o cunoasca asa cum este ea. „Sunt simpla, asa cum sunt eu sincer.

Vreau ca oamenii sa ma iubeasca asa cum sunt eu. Asta e cumva cheia succesului, sa lasi oamenii sa te cunoasca asa cum esti tu… Daca esti bun si oferi bunatate Dumnezeu are grija sa primesti la fel”, a mai spus vedeta.

Razvan Simion si Lidia Buble sunt impreuna de aproape trei ani, dupa ce matinalul de la Antena 1 a anuntat ca a divortat de sotia lui, femeia alaturi de care a trait mai bine de zece ani si care i-a daruit doi copii, o fata si un baiat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *