Search for content, post, videos

Libido scazut? 3 lucruri suprinzatoare care influenteaza apetitul sexual

Multe persoane atribuie lipsa poftei de sex orarului prelungit de munca, stresului de zi cu zi sau rutinei instalate in relatie.

Exista, insa, cateva lucruri suprinzatoare, care tin de obiceiurile fiecaruia, ce pot afecta libidoul si care nu ne-ar fi trecut prin minte.

 

Strazile mirositoare ale orasului

 

Chiar daca nu va numarati printre cei care fac sex prin toaletele restaurantelor sau prin colturile mai dosite ale blocurilor, simplul fapt de a merge pe strazi urat mirositoare creeaza o senzatie de disconfort si de scarba care are repercusiuni si asupra apetitului sexual.

 

Concluzia a aparut in urma unui studiu efectuat la Universitatea din New Mexico, in care un grup de voluntari (femei si barbati) au fost pusi sa stea intr-o incapere frumos mirositoare si un alt grup intr-un urat mirositoare. Oamenii de stiinta au constatat ca mirosul a influentat ulterior apetitul sexual al voluntarilor, cei care statusera in zona unde miroasea urat fiind lipsit de chef de sex.

 

Greutatea corporala

 

Pofta de sex este influentata direct de greutatea corporala a partenerului. Chiar daca iubirea dainuie si peste ani, libidoul poate scadea daca partenerul a acumulat multe kilograme in plus, indiferent cat de mult il iubim.

 

Pe de alta parte, un studiu publicat in revista de specialitate „The International Journal of Impotence Research” arata viata sexuala poate chiar beneficia daca barbatul pune cateva kilograme pe el.

 

Motivul: barbatii usor plinuti ajung mai greu la orgasm, motiv pentru care femeia are timp pentru propria placere si poate ajunge, la randul ei, la climax. Totodata, o cantitate „moderata” de grasime previne problemele de ejaculare precoce pentru ca tesutul adipos favorizeaza productia de estradiolului, hormon sexual care incetineste capacitatea barbatului de a ejacula repede.

 

Picioarele reci

 

Un studiu efectuat la Universitatea din Groningen a aratat ca persoanele care au circulatia periferica proasta intampina probleme in a atinge orgasmul. Cu alte cuvinte, cei care au mainile si picioarele reci ajung mai greu pe culmile placerii.

 

Cu cat atingerea climaxului este mai dificila, cu atat intervine senzatia ca nu merita tot efortul, toata transpiratia si toata sfortarea fizica din timpul sexului. Astfel ca are loc un efect in avalansa, care ajunge, in final, la lipsa poftei de sex.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?.. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare… nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *