Search for content, post, videos

Legi despre iubire pe care nu le poti evita

Toate relatiile se schimba cu timpul. Cu cat petreceti mai mult timp impreuna, cu atat apar mai multe schimbari. Unele dintre ele pot fi infricosatoare, insa daca te uiti atent la ele indica doar un nou stagiu al iubirii voastre.

Noi te invitam sa tragi o privire la aceste legi despre iubire cu care se confrunta fiecare cuplu.

1. Increderea este extrem de fragila
Toate relatiile sunt bazate pe incredere si cateodata poate parea foarte solida. Este un sentiment foarte inselator deoarece increderea poate fi pierduta foarte repede si usor.

2. Cateodata va veti plictisi impreuna
Doar in vise cuplurile fac totul impreuna si nu se plictisesc niciodata. In viata reala, o carte sau o intalnire cu prietenii poate parea mai interesanta decat o seara impreuna cu partenerul. Asta nu inseamna ca va distantati, doar ca traiti o viata separata, iar in curand va veti distra din nou impreuna.

3. Nu veti avea mereu aceeasi parere
Chiar daca luati toate deciziile importante unanim, mai devreme sau mai tarziu va veni un timp cand veti avea pareri diferite. Este important sa nu va infuriati si sa gasiti o solutie impreuna.

4. Mariajul si copiii nu sunt o decizie ci o provocare
Multi oameni considera ca relatia lor va fi mai puternica dupa casatorie sau ca aparitia copiilor poate indeparta doi parteneri. Atat casatoria cat si viata de parinte sunt teste dificile, insa vei invata sa fii un partener bun si parinte in acelasi timp.

5. Nu veti fi atrasi unul de celalalt pentru totdeauna
O relatie este plina de pasiune la inceput, insa aceasta dispare, iar viata devine mai calma. Cateodata asta poate fi o problema. Cel mai important lucru este sa nu disperati si sa nu va ganditi ca poate nu sunteti facuti unul pentru celalalt. Puteti rezolva orice.

6. Cateodata te vei simti singura
Poate parea ca o relatie sau o casnicie este opusul singuratatii, dar nu este in totalitate adevarat. Cateodata te vei simti singura si vei avea impresia ca nimeni nu te intelege sau ca nimanui nu ii pasa de tine. Fiecare persoana are aceste ganduri din cand in cand, fie ca sunt casatorite sau nu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *