Search for content, post, videos

Legatura dintre inaltime si fericirea in cuplu. Iata care barbati vor divorta mai repede

Ce legatura are inaltimea cu fericirea unui om? Ei, bine, cercetatorii americani au identificat o conexiune intre inaltimea barbatilor si succesul pe care acestia il au in relatia de cuplu, mai exact se poate spune daca vor divorta sau nu.

Sociologii de la New York University au colectat informatii de la nu mai putin de 4.500 de familii, clasificand inaltimea barbatilor, scrie huffingtonpost.com. Acestia au fost impartiti pe categorii: inalti, scunzi si cu inaltime medie.

Pentru cercetare, specialistii americani au luat in calcul venitul si educatia subiectilor, precum si diferenta de inaltime dintre ei si sotii. Astfel, daca in 1968, 92,7% dintre barbati erau mai inalti decat sotiile lor, in 2009, procentul a scazut: doar 92,2% erau mai inalti. Studiind toate datele, cercetatorii au gasit diferente majore in modelele de relatii care predomina in cazul barbatilor scuzi, inalti si cu inaltime medie.

Barbatii scunzi au parte de casatorii scurteConcluziile s-au dovedit de-a dreptul interesante. Astfel, barbatii scunzi, spre exemplu, a reiesit ca se casatoresc mai tarziu decat cei inalti, dar au si 32% mai multe sanse sa divorteze! De asemenea, studiul arata ca barbatii mai mici de inaltime sunt mai predispusi sa se casatoreasca cu femei mai tinere si fara prea multa carte. Pe durata mariajului, acest tip de barbati, arata studiul, se implica mai putin in treburile casnice, preferand sa munceasca si sa castige mai multi bani decat partenerele lor.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Emilia Iulia</cite>

    In ultima perioada am vrut sa aflu mai multe despre relatii. Asa ca am descoperit o carte ce mi-a placut foarte mult ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” de John Gray. Este o carte plina de umor, practica, de unde poti intelege ce gandesc barbatii. O recomand cu drag celor ce sunt interesati de aceste subiecte. Eu o sa merg si la eveniment, mi-am luat biletul de aici: http://www.traininguri.ro/iubire/. Poate ne vedem acolo smile emoticon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *