Search for content, post, videos

Legatura dintre culoarea rosie si fertilitatea femeii

Chiar daca pare surprinzator, specialistii sunt de parere ca poate exista o legatura intre culoarea rosie si fertilitatea femeii. Potrivit lor, culoarea rosie poate anunta atunci cand femeia se afla in mijlocul perioadei fertile.

 

O cercetare destul de recenta realizata in cadrul Association for Psychological Science si publicata in Psychological Science incearca sa demonstreze faptul ca femeile care se imbraca in rosu se afla la ovulatie.

 

Un numar de 124 de femei au fost chestionate referitor la culoarea pe care o purtau in ziua respectiva si data ultimei menstruatii. S-a constatat asadar, faptul ca rata celor care purtau culoarea rosie si se aflau in acelasi timp in perioada fertila era destul de crescuta.
Cu toate acestea, rezultatele cercetarii sunt date informative, in viitor cercetatorii urmarind ca studiul sa fie efectuat asupra unui numar mai mare de femei, consolidand aceste idei.

 

Exista teorii potrivit carora in timpul perioadei fertile femeile se afla pe un prag ascendent de fertilitate, avand dorinte sexuale mai pronuntate. Pentru a satisface nevoile trupesti acestea tind sa imbrace haine care sa capteze atentia, in culori mult mai indraznete decat cele pe care le prefera de obicei.

Citeste continuarea pe bebelu.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *