Search for content, post, videos

Kim Kardashian, marturisiri incredibile despre sex: ” Pot fi complet dezbracata in fata a 50 de persoane, dar…”

Kim Kardashian este recunoscuta pentru formele sale voluptoase si pentru imaginile sexy pe care le-a facut publice de-a lungul timpului pe retelele de socializare, dar de curand ea a facut o marturisire neasteptata.

Astfel, in cadrul unui interviu, diva a marturisit ca poate sa fie complet dezbracata in fata a multor persoane, insa cand e langa un barbat devine ”timida si nesigura”, mai ales cand vine vorba de sex.

„Este de fapt amuzant, acasa, sunt mult mai conservatoare decat personajul meu public”, a declarat Kardashian West, potrivit Entertainment Tonight. In cel mai recent interviu, Kim a recunoscut ca Kim Kardashian pe care o vedem in public „este salbatica, sexuala”, dar ca „este de fapt timida cand face sex”.

Aceasta a recunoscut ca nu a intampinat niciodata probleme la filmari sau in timpul unei sedinte foto. „Pot sa fiu complet dezbracata in fata a 50 de persoane (…), dar cand sunt doar eu si un barbat (n.r. probabil se refera la sotul ei), intimi, in pat, sunt cam timida si nesigura”, a mai spus ea, considerand ca are de fapt doua personalitati sexuale.

Kim Kardashian este casatorita cu Kanye West si este mama a trei copii North, de 5 ani, Saint, de 2 ani, si Chicago, de 9 luni. Ba mai mult, ea spune ca maternitatea a ajutat-o sa aiba mai multa stima de sine: „Cred ca maternitatea m-a facut sa capat mai multa incredere in mine cand apar sexy in public”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *