Search for content, post, videos

Jucariile sexuale si ce pot face cu adevarat

Desi inca subiect taboo, in asternuturi jucariile sexuale sunt din ce in ce mai folosite de catre tinerele cupluri.

Din ce in ce mai multi tineri dar si persoane mature apeleaza la jucariile sexuale pentru a-si condimenta relatia de cuplu.

Iata ce jucarii sexuale poti folosi si ce fac ele cu adevarat:

Vibratorul. Vibratorul este cea mai folosita jucarie sexuala din lume, cu un procent de 80% femeile, iar restul dintre utilizatori sunt barbati.
Acesta este o jucarie sexuala ce imita de cele mai multe ori organul sexual masculin, cu un motoras ce vibreaza si este gata mereu pentru a-ti satisface nevoile si fanteziile.

Stimulente si afrodisiace. Din aceasta categorie fac parte pastile si crème ce se adreseaza tuturor celor ce vor sa isi condimenteze relatia si partidele de amor.
Cu ajutorul acestor produse ambii parteneri vor obtine satisfactia si dorinta sexuala la care viseaza orcine. Exista produse destinate atat femeilor cat si barbatilor.

Accesorii pentru el. La fel cum vibratoarele sunt destinate in special femeilor, exista anumite jucarii sexuale create special pentru el. Prelungitorul pentru penis este cel mai vandut accesoriu pentru el. Multi dintre cei care nu au fost foarte inzestrati apeleaza la acest accesoriu pentru a-si satisface partenera. Alte accesorii pentru el foarte populare in randul barbatilor sunt masturbatorul sau inelul vibrator, intrand usor in top 3 cele mai vandute accesorii pentru barbati.

Dildo. Dildo este un acceosoriu care imita in totalitate penisul. Special creat pentru ea, acesta este gata sa-i satisfaca orice nevoie sexuala. In comert exista intr-o varietate de culori insa cel mai des intalnit este cel in culoarea naturala a pielii si unul dintre cele mai apreciate. Exista si un duble dildo, cu doua capete pentru a satisface placerea a doua femei in acelasi timp.

Desi este inca un subiect taboo in tara noastra, in restul lumii jucariile sexuale sunt foarte apreciate si cele mai recunoscute lucruri pentru condimentarea relatiei de cuplu.
Foarte multe cupluri apeleaza la aceste jucarii sexuale pentru a trece peste rutina care loveste orice relatie la un moment dat. Fie ca sunt pentru ea sau pentru el, aceste jucarii sexuale sunt gata sa satisfaca nevoile partenerilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *