Search for content, post, videos

Jocuri de societate care va stimuleaza sexual partenerul

A face dragoste nu a fost niciodata atat de distractiv! Fie ca sunteti in cautarea unui plus de romantism si pasiune in relatia ta, fie ca vrei doar sa diversifici experientele sexuale, jocurile erotice sunt una dintre cele mai bune metode pentru a o face.

Sugestiile noastre pentru jocuri erotice iti vor oferi astfel o baza de pornire, o metoda de a descoperi noi si noi ore de placeri sexuale, stimulare si distractie fara niciun efort, alaturi de persoana iubita. Spune adio monotoniei, odata si pentru totdeauna.

Poker pe dezbracate

Unul dintre cele mai populare jocuri de carti, poate fi in acelasi timp si senzual. Pe de o parte, la fiecare partida, unul din jucatori va renunta la un obiect vestimentar. Pe de alta parte, se pot introduce in joc si jetoanele specifice, fiecare dintre ele insemnand un favor sexual pe care castigatorul il poate cere de fiecare data cand ridica potul de pe masa.

Joc Monopoly erotic

Puteti juca jocul in mod obisnuit, cu exceptia platilor in bani. La fiecare 100 de dolari pe care ii datorezi sau trebuie sa ii platesti partenerului de joc, ii vei oferi un favor sexual sau erotic pentru 1 minut. Castigatorului i se poate oferi de asemenea, in termen de 7 zile un cadou romantic, precum o cina intr-un loc placut sau o excursie intr-un loc cu amintiri pozitive pentru ambii parteneri. Jocul nu trebuie neaparat sa aiba o conotatie sexuala, placerile oferite partenerului putand consta si in saruturi, mangaieri ori alte activitati mai senzuale.

Jocul erotic al alfabetului

Un joc cat se poate de simplu dar in acelasi timp distractiv: unul dintre parteneri incepe cu litera A si trebuie sa sarute o parte a corpului iubitei/iubitului care incepe cu acea litera. Celalalt partener urmeaza cu litera B, repeta procedeul si asa mai departe, pana la litera Z. In cazul in care unul dintre cei doi iubiti nu gaseste nicio parte a corpului care sa inceapa cu litera la care a ajuns, sare peste litera respectiva si trece la urmatoarea. Desi pare simplist, acest joc te va cuceri si suntem siguri ca odata ajunsi la litera Z, il veti lua de la capat.

Cum sa-ti imbunatatesti relatia amoroasa intr-o singura luna

 

Pachetul de carti erotic

Ia un pachet de 52 de carti de joc, clasic. Atribuie fiecarei carti un lucru de facut. De exemplu, pentru As, primesti un sarut. Amesteca bine cartile si imparte-le egla, tie si partenerului tau. In fiecare tura, veti pune cate o carte pe masa si veti oferi unul altuia favorul atribuit cartilor aruncate. Orice inseamna acea carte, partenerul este obligat sa indeplineasca. Acesta este in primul rand un joc creativ, care va va testa imaginatia sexuala la maximum.

Joc de „Dame” pe dezbracate

Si clasicul joc de „dame” (checkers) poate fi erotic si senzual. Pentru acest joc, fiecare partener trebuie sa poarte 4 obiecte vestimentare. Ea: sutien, bluza, lenjerie intima si pantaloni. El: maieu, tricou, boxeri si pantaloni. Mai intai, fiecare dintre voi se va gandi la o fantezie erotica. De fiecare data cand treci cu piesa ta peste una a partenerului luandui-o, il vei obliga sa renunte la un obiect vestimentar. Cand amandoi ati ramas fara haine, veti repeta acelas procedeu, cerand in schimb un favor sexual. castigatorului, i se va indeplini fantezia la care s-a gandit la inceputul jocului.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *