Search for content, post, videos

Iubitul tău se masturbează prea des? Iată ce ai de făcut

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi, implicaţi în relaţii de cuplu, apelează la masturbare şi, în acest fel, ambii parteneri se simt nesatisfăcuţi în pat.

De aceea, femeile au apelat la experţi sexuali să afle motivul pentru care partenerii lor apelează la masturbare şi astfel sa rezolve aceasta problema de sex din cuplul lor. Iată explicaţiile specialiştilor:

De ce bărbaţii se masturbează mai des

„Sunt doi factori curenţi care îi fac pe tot mai mulţi bărbaţi să dezvolte dependenţa de masturbare, care are loc atunci când cineva se marturbează atât de des încât interferează cu o viaţă normală de sex. Primul factor este depresiunea economică care a lăsat o mulţime de bărbaţi fără job.

Aşa că stând acasă şi plictisindu-se au început să se masturbeze mai des. Şi al doilea factor este accesibilitatea pornografiei în ziua de azi, când un bărbat poate privi ceva nou în fiecare zi. Însă acest exces de maturbare poate avea efecte grave: bărbatul dependent de masturbare nu mai poate ajunge la orgasm cu partenera.

Mâna unui bărbat poate produce mai multă fricţiune decât vaginul şi, dacă se maturbează mult prea des atunci are nevoie de aceeaşi fricţiune intensă pentru a ajunge la orgasm”, a spus terapeutul sexual Ian Kerner.

Cum să-l faci să nu se mai masturbeze atât de des

Dacă ai observat că iubitului tău îi trebuie un timp foarte lung pentru a atinge orgasmul sau chiar nu ajunge deloc, singura modalitate de a afla dacă masturbarea este problema este să-l întrebi.

„Spune-i că pare nesatisfăcut după partida voastră de amor şi că vrei să te asiguri că se bucură de acţiune”, le sfătuieşte pe femei Kerner.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *