Search for content, post, videos

Iubitul tau este un „baiat mare”? Cum iti dai seama ca partenerul tau este doar un copil razgaiat

Preconceptia potrivit careia barbatii sunt doar niste „baieti mari” ar putea avea temeiuri reale. Iata principalele semne care arata ca partenerul, barbat in toata firea, a ramas in sinea lui doar un „baiat mare”.

1. Nu este niciodata el de vina

Un barbat care nu-si asuma nicio vina, considerand ca „circumstantele” sau alte persoane din jurul sau, deseori chiar iubita lui, sunt responsabile de o situatie neplacuta este in sinea lui doar un „baiat mare”. Asumarea responsabilitatii este un semn clar de maturitate psihica si emotionala. Daca lipseste, avem de-a face doar cu un „baiat mare si razgaiat”.

2. Considera ca i se cuvine

Copiii considera deseori ca li se cuvine aproape orice – o jucarie vazuta in vitrina, ciocolata oricand, timp de joaca – dar au o scuza: varsta frageda. Daca comportamentul de tipul „mi se cuvine” se prelungeste si la varsta adulta, inseamna ca individul este imatur. Iata cazul specific al „baiatului mare” intr-o relatie de cuplu: femeia s-a dus la munca, a facut cumparaturi in drum spre casa, a platit facturi, a gatit ceva seara, a bagat o masina la spalat, i-a facut sex oral iubitului ei, iar el nici nu s-a sinchisit sa spuna un amarat de „merci”, ba dimpotriva, cel mai probabil a mancat de seara si si-a lasat si vasele nespalate. Motivul: el considera ca i se cuvine, ca este fireasca lipsa lui de implicate, asadar e doar un „baiat mare” care are o „mami” ce-i face si placerile sexuale, nu doar tot restul.

3. Nu ajuta cu nimic decat cu insistente majore

Daca o femeie trebuie sa ii spuna de trei ori partenerului ei sa plateasca o factura, sa intinda rufele sau orice activitate de domeniul casnic, ba mai mult, uneori e nevoie de insistente majore sub forma ridicarii tonului in voce, e clar ca partenerul este un „baiat mare” care considera ca „mamica lui” trebuie sa se asigure ca totul este in ordine.

4. Expresivitate exagerata la nervi

Daca ceva nu-i convine, partenerul incepe sa pufaie, sa bombane, sa tranteasca usi, se intoarce cu spatele si-si vede de treaba in alta parte. Practic, este un „baiat mare si razgaiat” care-si ia jucariile si pleaca atunci cand nu-i convine ceva.

5. Cuvantul lui preferat de „nu”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *