Search for content, post, videos

Iubesti sau esti indragostit? Iata cum faci diferenta

partener

Atunci cand esti indragostit ai impresia ca poti vorbi despre iubire, insa oamenii de stiinta cred ca este o duferenta uriasa intre iubire si sentimentul de „indragosteala”.

“Adevarata iubire nu apare instant, ea este un proces care se dezvolta in timp. Se dezvolta doar dupa ce ati trecut prin multe impreuna: ati plans, ati ras si v-ati sustinut reciproc”, spunea Ricardo Montalban.

Este o alegere sa iubesti
Daca de indragostit o faci in mod involuntar, sa iubesti poate fi o alegere, deoarece de multe ori poti face eforturi sa tii acea persoana langa tine.

De exemplu la cel mai bun prieten, il iubesti si treci cu vederea peste multe, doar pentru ca vrei sa-l pastrezi in viata ta.

“Ai nevoie de el sau de ea sa faca parte din viata ta, nu pentru ca esti egoist, ci pentru ca il iubesti si simti ca este o persoana importanta pentru tine..”

Cand esti indragostit pui acea persoana pe primul loc
Daca atunci cand iubesti ii vei binele persoanei de langa tine si incerci sa o faci sa fie fericita. Atunci cand esti indragostit, nu mai vezi nimic in jurul tau, conteaza doar ca acea persoana sa fie fericita.

“…Cel mai bun mijloc prin care poti iubi este acela de a fi mai putin egocentric, adica sa nu mai pui binele altuia in fata binelui tau, astfel veti ajunge sa suferiti amandoi. ” adauga Hudson

Atunci cand esti indragosti accepti sa fii tu nefericit, pentru binele acelei persoane
Cand iubesti pe cineva, ii vei fi mereu prin preajma, dar cand esti indragostit, iti doresti sa fie acolo unde este fericit, chiar daca asta este dureros pentru tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *