Search for content, post, videos

Intrebari pe care un barbat trebuie sa le puna noii iubite ca sa nu aiba surprize neplacute

Desi este total contraindicat ca un barbat sa-si intrebe iubita cati parteneri sexuali a avut pana la el, sunt anumite lucruri pe care el trebuie sa le stie despre trecutul partenerii sale.

Sunt numeroase intrebari care nu se pun intr-o relatie de cuplu, mai ales de catre un barbat. „Cati parteneri ai avut pana la mine?” este una dintre ele. Insa sunt anumite aspecte din trecutul unei femei pe care un barbat trebuie sa le cunoasca pentru a-si intelege, mai bine, partenera. Iar aceste aspecte pot fi dezvaluite punand intrebari concrete. In functie de raspuns, un barbat isi poate da usor seama ce fel de femeie este, in mare, noua sa iubita, ce preferinte are, ce viziune are asupra unei relatii de cuplu.

„De ce v-ati despartit?”

Este important ca un barbat sa stie care sunt motivele care au dus la despartirea dintre actuala lui partenera si un anumit fost iubit alaturi de care a avut o relatie serioasa. In functie de raspuns, isi poate da seama de multe. Daca ea spune, in raspunsul ei, ca fostul „era prea posesiv”, barbatul poate deduce astfel ca este o femeie careia nu-i place sa fie ingradita si controlata. Pe de alta parte, poate ea a fost mereu cea parasit sau poate a fost cea care a pus mereu punct relatiilor amoroase anterioare. Oricum ar fi, pornind de la o simpla intrebare, un barbat isi poate da seama daca noua lui iubita are probleme de incredere in ea insasi sau in ceilalti, in general, daca are sau a avut inima franta, dar si ce grad de maturitate emotionala are.

„Pentru ce te certai cu fostul?”

Mai in gluma, mai in serios, discutia poate dezvalui si alte aspecte ale unei foste relatii importante. Este important ca un barbat sa stie unul sau mai multe dintre motivele principalele pentru care iubita lui se certa cu fostul. Astfel, poate intui prioritatile ei, dar si temerile ei. Mai mult, isi poate da seama ce tip de comportament, ce actiune o scoate cel mai mult din minti, in functie de cele spuse de ea.

„Care este cel mai mare regret al tau?”

Femeile pun, de regula, mai mare pret pe relatie si pe familie. Chiar daca nu se simt pregatite si nici nu vor in viitorul apropriat sa se casatoreasca, multe femei regreta faptul ca au stat prea mult intr-o relatie, in sensul ca s-au complacut sau au fost „duse de nas” de partener. Femeile inteleg altfel notiunea timpul si detesta sentimentul ca au pierdut timpul, fie acesta trei luni, un an sau sapte. Se prea poate ca regretul sa fie legat de timp, insa fiecare barbat poate afla concret care este regretul partenerei ei intreband-o. In functie de cum raspunde, isi poate da seama de ce-si doreste. Spre exemplu, daca el intreaba „care este cel mai mare regret de dupa relatia cu fostul?” si ea raspunde „ar fi trebuit sa ma comport mai frumos cu el”, femeia spune, de fapt, „imi doresc sa ma comport mai bine cu tine decat am facut-o cu el”. Depinde mult de raspunsul femeii si de capacitatea barbatului de a interpreta.

„L-ai inselat vreodata?”

Aproximativ o femeie din cinci recunoaste ca a fost infidela, la un moment dat, in relatie. Insa cu ce ajuta un barbat sa fie ca actuala lui iubita a inselat, candva, in trecut (apropiat sau indepartat). Nu este vorba ca „stie de ce sa se fereasca”, ci tine de compatibilitatea sexuala intre el si ea. De regula, o femeie insala cand este nemultumita de viata ei sexuala cu partenerul oficial, de relatie in general. Chiar daca este de la sine inteles ca barbatul trebuie sa faca tot ce-i sta in putere pentru a crea si a mentine o stare de bine in relatie, problemele de zi cu zi il fac sa uite acest aspect, sa-l treaca cu vedere. Uneori, este indicat un moment de trezire, care – in astfel de cazuri – nu este prea dur, caci nu cel care pune intrebare este cel inselat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *