Search for content, post, videos

Intrebari pe care sa ti le pui inainte sa te impaci cu fostul

Stim ca de cele mai multe ori gandul unei impacari cu fostul este destul de incitant. Insa ar fi indicat sa te gandesti bine inainte sa reaprinzi flacara iubirii si sa iti raspunzi serios la cateva intrebari. Acest exercitiu de sinceritate iti va fi de folos, cu siguranta, pe mai tarziu.

De ce imi doresti sa reiau relatia cu aceasta persoana?
Majoritatea persoanelor se impaca cu fostul pentru ca inca mai au sentimente pentru acea persoana. Inainte de a face acest pas asigura-te ca nu confunzi acele sentimente cu singuratatea sau frica de a fi singura. Cuplurile se despart cu un motiv.

As putea sa fiu fericita cu altcineva?
Expertii in relatie spun ca persoanele care au mai fost si cu alte persoane sunt mai putin tentate sa se impace cu fostul. Nefiind deschise la posibilitatea de a ne intalni si cu alte persoane ne poate tine captive intr-un ciclu neincetat de impacari si despartiri. Cand suntem indragostite nu ne gandim la alte optiuni deoarece inca suferim dupa pierderea relatiei.

Ce vor crede prietenii si familia?
Nimeni nu este mai bun la sfaturi decat prietenii si familia, asa ca nu te teme sa le ceri opinia daca doresti sa ii mai dai o sansa fostului. Sfaturile lor sunt foarte importante deoarece vad totul din exterior, au o imagine in ansamblu si sunt obiectivi deoarece gandesc cu capul si nu cu inima.

De ce am nevoie de o relatie?
Orice cuplu fericit trebuie sa mentina urmatoarele 4 caracteristici ale relatiei: sinceritate, loialitate, angajament si grija. Fa o lista cu nevoile, valorile, scopurile si atitudinea pe care trebuie sa o aiba un potential partener, apoi vezi daca se potrivesc cu descrierea fostului. Ii poti cere si lui sa faca o lista si sa vezi daca aveti aceleasi valori si dorinte.

Ce difera de data aceasta?
Asigura-te ca vorbesti cu fostul tau fata in fata pentru a discuta despre schimbarile ce trebuie facute. Trebuie sa fii atenta la felul in care se comporta fostul tau si cum iti raspund. De exemplu, daca tu vorbesti despre cum veti comunica mai bine de aceasta data, iar el te tot intrerupe, inseamna ca nimic nu se va schimba. Actiunile sunt mai puternice decat vorbele.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *