Search for content, post, videos

Intrebari pe care barbatii ar vrea sa le puna femeilor, dar le este teama

Fiecare barbat are niste curiozitati legate de femei, mai ales legate de partenera, pe care fie ii este teama sa le adreseze, fie ii este jena.

 

La inceputul unei relatii de cuplu sau pe parcursul ei sunt descoperite multe informatii intime despre viata personala a femeii. Unele sunt divulgate benevol de catre ea, altele sunt descoperite in urma unor intrebari puse. Insa, indiferent cat de deschisi sunt partenerii in relatia de cuplu, exista anumite intrebari pe care barbatii nu le pun din motive de jena sau de teama ca ar putea fi intelesi gresit.

 

Iata care sunt intrebarile pe care barbatii ar vrea sa le puna femeilor, dar se abtin din diverse motive!

 

1. Cu cati barbati ai facut sex?
Invariabil, orice barbat isi doreste sa afle cu cati barbati s-a culcat iubita lui, chiar daca raspunsul ar putea sa-l deranjeze. Decizia de a spune sau nu numarul exact de parteneri sexuali ii apartine ei, femeia trebuind sa cantareasca cu atentie daca ofera sau nu aceasta informatie. In multe cazuri, realitatea arata ca este mai bine sa nu se stie acest numar pentru binele relatiei de cuplu.

 

2. Ce prefera femeile la un barbat? Bratele sau abdomenul?
De regula, cand un barbat „se umfla in pene” aratandu-si masculinitatea prin forma fizica, mizeaza in general pe brate si pe abdomen. Cat de bine sunt dezvoltate acestea. Insa, in momentele lor de analiza, multi barbati sunt curiosi sa afle ce apreciaza mai mult partenerele lor la ei: bratele sau abdomenul. Spre prea poate, spre surprinderea lor, daca prind curaj sa adreseze aceasta intrebare, sa nu fie niciuna, nici alta.

 

3. Cat de des se masturbeaza?
O intrebare care primeste raspuns specific de la femeie la femeie.

 

4. Femeile gasesc atragatori barbatii vanati de alte femei?
O intrebare care apare in minte multor barbati vizeaza gradul de atractie manifestat de un reprezentant al sexului tare care este dorit de mai multe femei. Oare acesta este cu adevarat mai atragator decat cei care nu par sa aiba „cardul de femei” dupa ei?

 

5. Sa caut o femeie care m-a refuzat de doua ori?
Intrebare apare in minte majoritatii barbatilor care sunt in cautare de partenere.

 

6. Femeilor le plac pozele cu penisuri?
Multi barbati isi pun aceasta intrebare care, de regula, se concretizeaza intr-un raspuns nu tocmai comod de tipul: „Nu prea”.

 

7. Este in regula sa o trezesc in toiul noptii pentru sex?
Iarasi, si aceasta intrebare are un raspuns specific in functie de femeie. Unele tin la somnul lor prea mult pentru a se trezi sa faca sex, altele sunt chiar dornice de astfel de „incursiuni nocturne”.

 

8. Cum sa cer sex oral fara sa se simta cumva jignita?
Multi barbati se afla in aceasta dilema, mai ales la inceputul relatiei, dar si pe parcurs.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *