Search for content, post, videos

Intrebari despre sexul la batranete

Oamenii par ca doresc si vor sa fie cat mai apropiati. Pe masura ce se inainteaza in varsta, cei mai multi dintre oameni vor sa ramana activi si sa aiba o viata sexuala satisfacatoare.

Insa, inaintarea odata cu varsta a treia apar unele schimbari de care fiecare trebuie sa tina seama. Iata cateva dintre intrebarile legate de sexul la batranete:

  1. Care sunt schimbarile normale?

Batranetea produce schimbari fizice atat la barbati cat si la femei. Iar aceste schimbari, uneori, afecteaza abilitatea de a face si de a se bucura de o viata sexuala normala. Pentru unele femei sexul este mult mai placut spre varsta a treia pentru ca dupa menopauza nu mai trebuie sa-si faca griji in legatura cu o eventuala sarcina nedorita. Se simt libere de a se bucura de sex.

Altele considera ca parul grizonat si ridurile le fac mai putin atractive. Daca ele cred ca infatisarea tinereasca si abilitatea de a face copii le ofera un plus de feminitate atunci vor incepe sa fie ingrijorate ca nu mai sunt dorite indiferent de varsta pe care o au. Iar aceste sentimente le vor face sexul mai putin placut. Si pe masura ce inainteaza in varsta unele dintre reprezentantele sexului slab vor observa schimbari la nivelul vaginului, devine mai scurt si mai ingust, iar peretii se vor subtia. Insa asta nu inseamna ca nu se pot bucura de sex, desi vaginul va fi mai putin lubrifiat, ceea ce inseamna afectarea placerii sexuale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

te/

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *