Search for content, post, videos

Interzis sexual! Ce NU trebuie sa spui si sa faci niciodata in pat

Sexul trebuie sã fie o placere pentru ambii parteneri si orice vorba sau actiune care ar putea deranja trebuie evitate. Iata cateva lucruri pe care NU trebuie sã le spui sau sa le faci niciodata in pat pentru a nu strica atmosfera!

 

1. Nu raspunde la telefon – in mod surprinzator, prea multe persoane nu se pot abtine sa nu raspunda la telefonul care suna in momente inoportune, inclusiv atunci cand se incinge atmosfera intre asternuturi.

 

2. Nu te uita la ceas – cel care se uita la ceas in timpul preludiului sau al sexului propriu-zis „spune” practic „Mai avem mult?!” sau „Grabeste-te!”

 

3. Nu te scobi in nas

 

4. Sa nu aduci vorba de parinti – odata ce se incinge atmosfera in pat, orice referire la vreunul dintre parinti este un imens „turn off”

 

5. Sa nu vorbesti despre defectele tale – indiferent cata nemultumire exista fata de propriul corp, defectele nu trebuie scoase in evidenta verbal (de fapt, nicicum) in timpul sexului

 

6. Sa nu spui partenerului ca face „gresit” ceva – exista moduri si moduri de a da indicatii in pat. Dar cuvantul „gresit” sau formularea „nu-mi place” nu-si au locul. Mai bine spui cum ti-ar placea sa „ti se faca”, fara sa scoti in evidenta exact ce „nu-ti place”

 

7. Sa nu vorbesti de fostul/fosta

 

8. Sa nu casti

 

9. Sa nu spui „Te iubesc” pentru prima oara in relatie – daca esti la inceput si inca nu a rostit niciunul cuvintele magice „Te iubesc”, evita sa le spui in pat, in timpul sexului. S-ar putea ca partenerul sa fie luat prea prin surprindere si „sa se piarda”

 

10. Sa nu spui ca vrei un copil – daca nu sunteti casatoriti, nici in veci sa nu te gandesti sa spui in timpul sexului „Vreau un copil cu tine”

 

11. Sa nu mangai animalul de companie – fie ca este al tau, fie ca este al partenerului, daca pisica sau cainele se urca in pat in timp ce faceti sex, nu il mangaia. Strici toata placerea astfel si dovedesti ca nu erai tocmai pe culmile placerii in timpul sexului, dandu-i de inteles partenerului ca nu face o „treaba” buna

 

12. Sa nu-ti ceri scuze – daca ai impresia ca nu faci ceva bine, ca partenerului nu ii place atat de mult, nu iti cere scuze ca nu „prestezi” cum trebuie. Se prea poate ca totul sa fie doar in mintea ta, problema provenind din complexele tale. Iti poti cere scuze doar daca iti ranesti partenerul din greseala in timpul sexului

 

13. Sa nu spui „Ar trebui sa te apuci de sport” sau „Ar trebui sa slabesti”

 

14. Sa nu spui „Cand terminam, trebuie sa purtam o discutie serioasa”

 

15. Sa nu intrebi daca s-a spalat inainte – bineinteles, aceasta regula nu se aplica in cazul in care partenerul chiar are o problema majora de igiena in momentul respectiv (adica murdaria se vede pe el/ea sau chiar miroase urat)

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *