Search for content, post, videos

Initiere in BDSM pentru incepatori: cum sa patrunzi tainele sexului dur

Te fascineaza practicile BDSM, specifice sexului dur plin de dominatie si supunere, dar nu stii cum sa incepi?

 

In primul rand, trebuie sa-ti recunosti tie insuti ca te incita gandul acestui tip de sex si apoi sa marturisesti partenerului dorintele tale sexuale ascunse. Dar, pentru punerea lor in practica, trebuie sa te asiguri ca totul se intampla in deplina siguranta. Iata cum trebuie sa procedeze un incepator in tainele sexului dur!

 

1 Cerceteaza domeniul BDSM

Un prim pas esential in initierea in BDSM este informarea prealabila. Nu te baga intr-o treaba despre care nu stii mai nimic. Cerceteaza! Citeste despre practicile sexului dur, despre metodele folosite, despre „ustensilele” utilizate, despre beneficii, despre pericole, dar si marturiile celor care practica asa ceva. Inainte sa te aventurezi pe calea sexului dur este bine sa stii in ce te bagi.

 

Totodata, tine cont ca exista doua laturi ale BDSM. Partenerii sunt fie cei care domina in partida de sex, sau cei care se lasa subjugati. Uneori pot face si cu randul, in functie de preferintele sexuale. In acest punct, intreaba-te pe tine insati: Sunt dispusa sa fiu legata la ochi cu o esarfa? Sunt dispusa sa fiu legata de pat? Sunt dispusa sa-mi stranga iubitul o curea de gat? Am suficienta tarie incat sa-mi pot „biciui” cu cureaua iubitul in timp ce facem sex?

 

Abia dupa ce ti-ai raspuns la astfel de intrebari este indicat sa urmezi urmatorii pasi.

 

2. Ai nevoie de un partener de incredere

 

Sexul dur nu se practica cu oricine. Barbat sau femeie, orice om care se aventureaza pe aceasta cale trebuie sa aiba incredere in partenerul sau sexual. Nu poti plesni pe cineva cu biciul pe spate fara sa stii sigur ca nu o sa reactioneze negativ.

 

Mai mult, partenerii trebuie sa-si cunoasca limita durerii, iar acest lucru il obtii treptat, prin practica propriu-zisa, facand pasi mici de la o metoda la alta. Nu legi cureaua de gatul unei femei direct fara sa o fi incercat mai intai cu o esarfa moale, nu foarte stransa de gat!
Pentru toate acestea, ai nevoie de un partener caruia sa-i poti vorbi deschis despre ceea ce vrei si care sa face la fel cu tine.

 

3. Fa o lista cu „da, nu, poate”

 

Ca sa te asiguri ca tu si partenerul tau sunteti pe aceeasi lungime de unda, concepeti impreuna o lista cu ceea ce sunteti dispusi sa faceti impreuna, ceea ce nu doriti sa incercati deloc si cu ceea ce ati vrea sa incercati, dar nu sunteti siguri ca va tine.

 

Abia cand sunt toate trecute pe lista incepeti sa va cunoasteti si limitele proprii, dar mai ales limitele partenerului. Pana una alta, nu vrei sa te trezesc ca strigi „Opreste-teeee!” fix in mijlocul partidei, dupa ce partenerul a incercat ceva ce nu stia ca tu nu agreezi.

 

Dupa ce ati creat lista, incepeti sa experimentati. Dar nu toate deodata, ci cate unul sau doua tehnici la o partida de sex BSDM. Si incepeti cu cele „light”, continuand treptat, pas cu pas, catre cele „hardcore”. In felul acesta continuati sa va descoperiti si delimita propriile granite.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Job part-time</cite>

  Incearca sa traiesti mai bine! Cea mai surprinzatoare
  oferta de lucru! Iata
  ceva pe masura celor ambitiosi! NU este necesara niciun fel de experienta!
  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent
  dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor
  realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul
  liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti
  textul ”Info” la adresa de email: delgeobvro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *