Search for content, post, videos

Inimaginabil! Asa iti imbunatatesti relatia de cuplu cu ajutorul viselor

femeile tinere sunt atrase de barbati mai in varsta

Visele din timpul noptii te pot ajuta sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, sa intaresti legatura emotionala pe care o ai cu partenerul.

Ceea ce visezi in timp ce dormi poate influenta intimitatea in cuplu. Femeile viseaza mai des decat barbatii, isi amintesc mai des visele si le impartasesc mai des decat reprezentantii sexului tare. Acest lucru este valabil atat in cazul femeilor implicate in relatii, cat si in cazul celor singure. Exista o legatura puternica intre impartasirea viselor si nivelul de intimitate din relatie. Pe de alta parte, chiar si atunci cand viseaza si-si amintesc cele „traite” in timp ce dorm, barbatii obisnuiesc mai rar sa marturiseasca partenerelor visele lor.

De ce barbatii vorbesc mai putin de visele lor? Cand visezi, de cele mai multe ori, nu ai control asupra evenimentelor in desfasurare in starea ta de repaos. Iar lipsa controlului, dar si aparitia unor situatii sau a unor trairi neobisnuite, chiar bulversante nu sunt pe placul barbatului, impartasirea acestor lucruri fiind considerata o dovada de lipsa de masculinitate.

Cu toate acestea, exista un motiv bine intemeiat pentru dezvaluirea viselor de catre ambii parteneri, daca acestia isi doresc cu adevarat o relatie armonioasa. Impartasirea viselor este asociata cu un grad mai mare de intimitate in cuplu, cu o legatura emotionala mai puternica intre parteneri.

Asadar, impartaseste-ti visele cu partenerul/a! Daca consideri ca acest indemn nu este pentru tine pentru ca tu nu visezi, te inseli. Atata timp cat nu ai suferit de crize sau nu ai trecut printr-o operatie pe creier, visezi cu siguranta. Toti oamenii au vise in timp ce dorm. Motivul pentru care nu-si amintesc ca viseaza este ca nu se trezesc in faza REM a somnului, perioada in care apar visele. Daca te trezesti in timpul fazei REM, ai sanse mai mari sa-ti amintesti ca ai visat, dar si ce anume ai visat decat daca te scoli in timpul fazei non-REM.

Iata ce poti face pentru a-ti creste sansele sa-ti amintesti visele!

1. Inainte de a adormi, spune-ti in minte ca vrei sa-ti amintesti visul

2. Documenteaza-ti visele punandu-le pe hartie sau notandu-ti-le undeva si recitestele periodic

3. Acorda importanta viselor tale si incearca sa le intelegi substratul

4. Fii convins ca vei avea beneficii de pe urma intelegerii propriilor vise. Acestea dezvaluie foarte mult din ce exista in subconstientul nostru.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: www invetiengleza ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *