Search for content, post, videos

Ingredientul-minune care face sexul sa fie exceptional

Desi se spune ca femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte, exista un punct comun al celor doua genuri: au cazut de acord cu privire la ce face sexul sa fie, cu adevarat, exceptional.

 

Un studiu efectuat la comanda companiei Durex la care au participat 2.000 de barbati si de femei cu varste de peste 25 de ani a aratat ca, in cele mai multe dintre cazuri, nu experienta sexuala face sexul sa fie exceptional, nu compatibilitatea intre asternuturi, ci increderea!

 

Studiu arata ca, dincolo de superficialitatea specifica societatii contemporane care se rasfrange si asupra relatiilor umane, atat femeile, cat si barbatii inca pun pret pe legatura emotioanala pe care o au cu persoana cu care fac sex.

 

Potrivit rezultatelor cercetarii, 87% din femei au avut cea mai pasionala noapte cu un partener in care aveau incredere si cu care aveau deja sau au avut in trecut o relatie amoroasa. Cu alte cuvinte, nu cu tipul pe care l-au cunoscut in club.

 

Covarsitor este procentul care prezinta perspectiva „sexului puternic”. 95% din barbati sunt de parere ca legatura emotioanala cu femeia de langa ei face experienta sexuala cu aceasta mai satisfacatoare.

 

Totodata, ambele sexe au marturisit ca pun mai mult pret pe placerea partenerului decat pe a lor.

 

Studiul mai sugereaza ca, intr-un final, atat femeile, cat si barbatii cauta, de fapt, ceva mai profund decat o simpla combinatie amoroasa.

 

Rezultatele cercetarii confirma, practic, una dintre maximele scrise de Hanna Rosin in cartea ei, „The End of Men”. „Intr-un final, dorinta de a avea o legatura umana profunda pune stapanire pe toti, si pe femei, si pe barbati”, scria Rosin

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *