Search for content, post, videos

Ingrediente pentru o dragoste pasionala

Se spune ca, in timp, pasiunea dispare si face  loc rutinei. Ca sa nu se intample asa, continua sa-ti provoci partenerul si dupa trecerea anilor. Iata ce poti face!

Uita de oboseala si de stres
Principalii dusmani ai pasiunii sunt stresul, responsabilitatile, insomnia si oboseala. Femeile sunt afectate de toate astea mai mult decat barbatii. Dar nu uita ca sexul este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare. In orice zi si la orice varsta, poti gasi un moment pentru pasiune.

Ai grija de tine
Nu exista metode mai bune pentru a redestepta pasiunea decat respectul de sine. Cand te simti frumoasa si atragatoare, e mai usor sa ai un comportament provocator.

Renunta la pudoare
Multe femei sunt reticente in a-si marturisi fanteziile sexuale barbatilor de langa ele, gandindu-se chiar ca le-ar pierde respectul. E o prejudecata de care trebuie sa scapi.

Gandeste-te la sex
Cu cat te gandesti mai mult la sex, cu atat vei fi mai activa pe plan sexual, e ca si cum ai face planuri. Nu uita cele mai frumoase momente intime din viata ta.

Informeaza-te
Cu cat esti mai informata, cu atat vei da un randament mai bun. Asta se aplica si pe plan personal. Cauta informatii despre viata de cuplu, daca simti nevoia, citeste carti care te vor ajuta sa te transformi intr-o femeie provocatoare.

Joaca-te
Intr-un cuplu in care jocul are locul lui, cei doi par ca se iubesc mai mult decat un cuplu serios si incruntat. In plus, jocurile in doi sunt foarte distractive si va apropie.

Preia initiativa
Surprinde-ti partenerul cu o altfel de atitudine, cand se asteapta mai putin. Sa preiei initiativa iti va da incredere in puterea ta de seductie.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *