Search for content, post, videos

Infidelitatea se deconspira singura! De ce oamenii care insala sunt mereu descoperiti

Un partener asupra caruia planeaza suspiciunea infidelitatii nu trebuie urmarit pas cu pas pentru a obtine o certitudine, caci inselatul este mai mereu la iveala. Iata de ce oamenii care insala sunt mereu descoperiti!

 

Pornesc cu premisa ca nu vor fi prinsi

 

Toti oamenii care isi insala partenerii au impresia ca nu vor fi prinsi. Chiar daca stau cu teama in san, ei considera ca nu vor fi descoperiti. Insa aceasta premisa ii face sa fie nesabuiti si sa comita greseli, caci se angajeaza la un comportament tot mai riscant. Desi unele persoane sunt in stare sa sustina relatii extraconjugale chiar ani la rand, in mod inevitabil se vor incurca in propriile minciuni si se vor da de gol intr-un fel sau intr-altul.

 

Cei care insala cred ca partenerii ii vor ierta

 

Persoanele care insala, indiferent de sex, sunt spulberate emotional atunci cand vad ca partenerul nu le iarta infidelitatea, caci in sinea lor au impresia ca vor fi iertati.

 

Deseori, nu considera ca fac ceva gresit

 

In multe cazuri, femeile si barbatii care-si insala partenerii nu considera ca fac ceva gresit, gasindu-si scuze pentru propria lor infidelitate. Pe acest fond obisnuiesc sa comita greseli care-i deconspira.

 

Cei care insala isi schimba lookul

 

Atat femeile, cat si barbatii care au relatii extraconjugale acorda, din momentul inceperii aventurii, mai multa atentie aspectului fizic. In multe cazuri depun eforturi mari pentru imbunatatirea lookului atunci cand urmeaza sa se intalneasca cu amantul/a. Este firesc, la un moment dat, ca partenerul de cuplu sa-si ridice semne de intrebare cand isi vede iubitul/a iesind in oras aranjat/a fara el, dar cand sunt impreuna are un aspect mult mai neglijent.

 

Persoanele care insala sunt, deseori, imposibil de contactat

 

Ba nu era semnal in zona, ba erau la subsol, ba i se terminase bateria la telefon. Indiferent de scuza, cel ce insala gaseste mereu scuze pentru a justifica de nu a putut fi contactat in niciun fel. Invariabil, la un moment dat acest comportament ridica semne de intrebare.

 

Cei care insala sunt ostentativi si chiar laudarosi

 

Chiar si in cercurile cu prietenii apropiati inclusiv de partenerul inselat, infidelul adopta deseori o atitudine ostentativa de tipul “Lasa ca stiu eu mai bine”, “Ehh, sunt mai multe de spus, dar nu zic nimic” si asa mai departe. In unele cazuri, chiar se lauda cu actele de infidelitate la persoane pe care le crede “sigure”, fara sa constientizeze ca, la un moment dat, cercul se poate inchide iar partenerul poate afla prin cine stie ce coincidenta bizara.

loading...
<

3 comments

 • <cite itemprop="author">Andrei Pescarus</cite>
 • <cite itemprop="author">Gabriel Doru Mihuta</cite>

  OFERTA
  DE LUCRU ACCESIBILA SI INEDITA

  Selectam
  dezvoltatori de proiect pt. piata nationala si international.NU este necesara
  nici un fel de experienta!Oferim ,prin email,curs gratuit si complet de
  instruire.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se
  lucreaza in confortul de acasa,online,cel mult 3 ore/zi.Cerem seriozitate
  maxima si dorinta de-a invata ceva absolutnou si de viitor.Pt. detalii
  trimiteti textul “info” la adresa de email:[email protected]

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *