Search for content, post, videos

Infectiile sexuale cresc in acest sezon

Din cauza faptului ca apetitul sexual creste odata cu expunerea la soare, care ajuta foarte mult la eliberarea de endorfine, sansele ca o persoana sa aiba contact sexual cresc.

Totodata, potrivit ultimelor studii, persoanele care se afla in concediu sunt mai relaxate decat in restul anului si de aceea sunt mai disponibile din punct de vedere sexual.

Specialistii in domeniu sunt de parere ca factorii de stres din timpul serviciului si privarea de lumina solara reduc dorinta de a face sex si tocmai de aceea vara si primavara tendinta oamenilor de a face sex este mai mare.

Asadar, in urma unui sondaj efectuat in aeroportul din Tenerife, s-a conchis ca 35% din turisti au intretinut relatii secuale cu necunoscuti in timpul vacantei. Totodata, 25% din barbati au declarat ca nu au folosit prezervativul. Tocmai de aceea specialistii in acest domeniu atrag atentia asupra incidentei mari de contactare de boli cu transmitere sexuala in timpul verii.

Cele mai cunoscute boli sunt Chlamydia trachomatis, gonoreea, herpesul genital, sifilisul, hepatita B, hepatita C, infecţia cu HPV, infecţia cu Trichomonas si HIV/SIDA.

Pentru prevenirea acestor boli se recomanda folosirea permanenta a prezervativului in timpul contactelor sexuale in deplasare.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *