Search for content, post, videos

Indicii ca iesi cu femeia nepotrivita

Un om are o mie de fete, motiv pentru care, indiferent cat de frumos ar fi inceputul de relatie, abia in timp iti dai seama ca partenerul nu este potrivit pentru tine. In cazul femeilor, lucrurile sunt si mai complicate pentru ca, spre deosebire de barbati, ele sunt mult mai duplicitare.

 

La inceputul unei relatii, mai ales cand barbatul este indragostit pana peste cap de partenera lui, tinde sa nu observe micile indicii care arata, de fapt, ca ea nu este potrivita pentru el. Pana una alta, nu este nimic de condamnat in acest fapt. Cand doua persoane nu locuiesc impreuna si se vad doar in oras, petrecand doar cateva nopti pe saptamana impreuna, este firesc la lucrurile sa mearga struna. Abia cand pasiune inceputului trece si timpul petrecut impreuna creste iti poti da seama ca celalalt nu este potrivit pentru tine.

 

In cazul femeilor, situatia este si mai complicata. In timp ce barbatii sunt, de regula, mai naturali la inceput, prezentandu-se asa cum sunt in realitate (sau intr-un mod apropiat de realitate), femeile tind sa se arata altfel decat sunt cu adevarat doar pentru a le placea mai mult partenerilor. Exemple clare sunt multe: femeile accepta mai usor stilul muzical preferat al barbatilor cu care ies, dand impresia ca chiar le place, desi nu-l agreeaza deloc, femeile tind sa spuna mai des ca o anumita mancare le place doar pentru ca barbatii se dau in vant dupa preparatul respectiv, la fel cum accepta sa se uite la anumite filme doar pentru ca vor partenerii, chiar daca nu le place productia cinematografica respectiva.

 

Desi eforturile depuse de femei la inceput sunt de apreciat, ele nu pun bazele unei relatii sanatoase. In timp, diferentele vor deveni evident, iar relatia poate avea de suferit. Iata de ce barbatul trebuie sa fie atent la acele indicii care arata ca ea nu este potrivita pentru el.

 

1. Prietenii/rudele nu o plac

 

Chiar daca barbatii dau impresia ca fac ce vor si nu le pasa de parerea celor din jur, validarea unei noi prietene de catre prietenii apropiati sau de catre rudele dragi este o metoda buna de a afla daca ea este femeia potrivita si daca merita investit in relatie. Prietenii si rudele vad lucrurile din exterior, fara a fi vulnerabili in fata farmecelor ei. Chiar daca nu pot spune exact ce nu le place la femeia respectiva, parerea lor trebuie avuta in vedere. Un barbat nu trebuie sa renunte la o relatie doar pentru ca cineva apropiat nu o place pe prietena pe care o are, dar trebuie sa fie mai rezervat si sa fie mai atent la acele indicii care arata ca ea nu este buna pentru el. Este un fel de semnal de alarma!

 

2. Ea il trateaza ca pe un strain

 

Desi se spune ca barbatii sunt mai reci si mai distanti in relatiile de cuplu, se intampla des ca si femeia sa actioneze la fel. O femeie care isi trateaza iubitul ca pe un strain, care nu se ataseaza de nimic din ce ii apartine lui, care ii muta mereu lucrurile lui lasate la ea acasa ca si cand ar deranja-o prezenta lor, care nu il prezinta niciunei prietene si chiar evita acest lucru dovedeste faptul ca ea nu este atasata de el si ca interesul ei este altul. Poate il foloseste doar pentru sex sau poate doar ca umplere a unui gol emotional. Oricum ar fi, o femeie care nu-si insuseste nimic din ce este al partenerului (nu in sensul de proprietate) si il ascunde de ochii lumii arata ca relatia nu are niciun viitor.

 

3. Pasiunea s-a dus prea repede pe Apa Sambetei

 

Sexul de la inceputul unei relatii este cel mai placut, cel mai pasional. Este firesc ca, odata cu inaintarea in timp, interesul sexual sa mai scada, dar daca dupa doar cateva luni ea nu mai are chef de sex, o doare mereu capul si gaseste tot felul de scuze pentru a nu face sex inseamna ca femeia nu mai este atrasa de iubitul ei. Mai mult, daca ea incepe sa tot critice diverse aspecte ale lookului barbatului – ca nu ii place tricoul, ca nu ii place cum ii vin pantalonii, ca pantofii sunt execrabili – inseamna ca, per total, ea nu il considera un barbat demn de scos in lume.

 

4. Gaseste motive pentru a nu se intalni

 

Cand o femeie isi face timp pentru orice altceva decat partenerul este clar ca nu-si doreste sa petreaca timp cu el si ca il evita. Daca la inceput anularea unei intalniri nu trebuie sa ridice mai griji, atunci cand trec saptamani intregi in care ea se vede cu el doar o singura data la sapte zile, barbatul trebuie sa-si ridice semne de intrebare cu privire la implicare ei in relatie. Coroborand cu celalalte indicii, el poate trage concluzia ca ea, pur si simplu, nu-l mai vrea.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *