Search for content, post, videos

Incredibil, dar adevarat! Iata beneficiile unei intalniri nereusite!

O intalnire nereusita nu trebuie sa te demoralizeze, ci trebuie privita ca o oportunitate de a “creste”, de a invata ceva care-ti poate fi de folos pe viitor.

 

Un lucru este cert: sa fii o femeie singura care iese la intalniri cu diversi barbati in oras nu-i o treaba usoara. Insa, oricat de nereusita ar fi intalnirea, nu trebuie privita ca o seara pierduta. Iata 4 beneficii pe care le poti prinde in urma unui rendez-vous esuat!

 

1. Alarma care-ti da trezirea ca sa-ti schimbi “tiparul”

 

Poate ai avut intalniri esuate dupa intalniri esuate, astfel incat ai ajuns la concluzia ca toti barbatii sunt niste idioti si nu exista niciunul potrivit pentru tine. Ei bine, tocmai acest fapt ar trebui sa reprezenta un semnal de alarma pentru tine. In primul rand, afirmatia “toti barbatii sunt idioti” este complet falsa, iar pornind de la aceasta premisa poti considera ca ti-ai ingropat orice sansa la o relatie de cuplu fericita. In loc sa te plangi de barbatii nepotriviti cu care ai iesit in oras, in speranta ca o sa iasa “ceva bun”, mai bine ti-ai reevalua modul in care i-ai ales. Bun, poti spune ca ei te-au invitat in oras, ca nu tu i-ai “agatat”, dar chiar si atunci cand femeia nu face acest pas, tot ea atrage barbatul spre ea. Indicat este sa-ti reevaluezi tiparul barbatilor cu care ai iesit la intalnire, sa vezi ce au in comun si sa-ti dai seama ca, de fapt, tu i-ai ales sa fie asa. Asadar, daca nicio intalnirea nu a fost reusita, stai departe de barbatii din tiparul tau si incearca ceva nou. Da curs unei invitatii in oras cu un barbat care, in mod normal, nu ti-a trezit din prima interesul.

 

2. Invata sa empatizezi

 

Cand o intalnire da semne ca o ia intr-o directie gresita se intampla adesea pentru ca barbatul incearca prea mult. Pana una alta, si ei au emotii – cu atat mai mult cu cat de la ei se asteapta sa vina initiativa, mai ales la primele intalniri. Este o responsabilitate destul de mare pe umerii lor motiv pentru care sunt mai expusi esecului. O femeie aflata la prima intalnire ar trebui sa empatizeze cu barbatul, sa intelegea emotiile pe care le are acesta si sa incerce sa-l ajute. Cum? Zambind, deschizand subiecte de conversatie, apreciind localul ales de el (chiar daca el a ales un restaurant unde se mananca peste si ea detesta, de fapt, pestele). Pana una alta, femeile nu ar trebui sa mai astepte de la barbatii cu care ies ca ei sa faca si sa sustina totul, caci “dating-ul” se joaca in doi, deci amandoi trebuie sa puna osul la bataie ca intalnirea sa iasa bine.

 

3. Dobandeste mai multa incredere in tine si cere ce vrei

 

O femeie care a avut parte de intalniri esuate nu ar trebui sa manifeste retinere fata de o noua invitatie, ci sa dea dovada de incredere in sine pentru ca, pana una alta, “stie cu ce se mananca toata treaba”. Iar nimic nu este mai sexi la o femeie decat increderea in sine (bineinteles, fara sa dea in aroganta). Spre exemplu, daca o femeie se simte pusa la colt de barbatul cu care a iesit, care nu inceteaza sa vorbeasca despre un anumit subiect cu care ea nu are nimic in comun, in loc sa se rezume la tacere si la ascultarea lui, mai bine il intrerupe cu tact si intoarce conversatia in directia ei, abordand un subiect care ii permite si ei sa vorbeasca. Mai mult, ea ar trebui sa ia in considerare faptul ca el, daca a vorbit neincetat despre industria petroliera (spre exemplu), poate ca nu a facut-o pentru a se da mare cu cunostintele lui, ci pentru ca era timorat de momentele de tacere in doi, iar reactia lui instanta a fost sa turuie doar ca sa umple timpul. Asa ca, odata ce ea va lua initiativa si va schimba subiectul, cu ceva la light, mai placut si pentru ea, el se va linisti si va deveni mai relaxat.

 

4. Reevalueaza trecutul

 

Uneori, ai nevoie de timp petrecut separat de o persoana anume ca sa-ti dai seama cat de buna era relatia pe care o aveai cu ea. In aceasta situatie se gasesc multi oamenii care s-au despartit de persoanele dragi si care incearca sa-si continue viata umplandu-si timpul cu tot felul de intalniri. Dincolo de acest mic avantaj al intalnirilor, adesea necesar pentru cei indurerati dupa fosta relatie, rendez-vous-urile prezinta inca un mai beneficiu: iti da sansa sa compari si sa reevaluezi trecutul cu fostul/fosta si sa constientizezi cu adevarat daca relatia mai merita o sansa sau daca despartirea a fost cel mai bun lucru pentru tine.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *