Search for content, post, videos

In sfarsit, adevarul! Motivele si reguli concrete pentru care barbatii din ziua de azi insala

Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi, barbatul modern ajunge sa isi insele partenera dintr-o serie de motive destul ce clare si concrete.

 

Astfel, pe langa plictiseala sau atractia nebuna fata de alta femeie, care pot duce la inselat, barbatii se pare ca au o serie de motive concrete si explicate in amanunt pentru care ajung sa pice in bratele altor femei.

 

Asadar, iata ce fel functioneaza mecanismul din mintea unui barbat atunci cand decide sa-si insele partenera si care sunt de fapt motivele sale:

 

Regula 1:

Este gresit sa inseli doar daca te-a prins

 

In urma unui recent experiment realizat in Statele Unite ale Americii, TOTI barbatii intervievati au explicat de ce sunt de parere ca inselatul este gresit, doar in cazul in care sunt prinsi. Astfel, ei au recunoscut ca ajung sa insele nu pentru ca nu si-ar mai dori partenera sau iubita ci doar pentru „a-si demonstra lor insile ca inca mai pot fi doriti de femei”. Astfel, ajung sa faca sex, fara niciun fel de implicare emotional, cu alte femei doar pentru a se asigura pe ei insisi ca inca „au opfta de viata”. Totodata, barbatii recunosc faptul ca imediat dupa ce si-au inselat partenera, nu mai tin legatura, in 80% din cazuri, cu cea cu care au comis-o.
Regula 2:

Barbatii insala cand sunt nefericiti

 

In urma studiului, mai mult de jumatate dintre cei intervievati au recunoscut ca ajung sa caute alte partenere sexuale din cauza ca nu sunt fericiti. Insa, nu pun nefericirea peseama relatiei de cuplu. Ceea ce este interesant este ca majoritatea barbatilor au recunoscut ca incearca sa cuate „ceva nou in viata” atunci cand au momentein care se simt nefericit din cauza unor evenimente care nu au legatura cu iubita lor, neaparat. Asadar, isi cauta „fericirea rapida” in bratele altei femei pe care, spun ei, doresc sa o domine doar sexual.
Regula 3:

Tehnologia duce la inselat

 

Peste 86% dintre cei care au paricipat la studiu sustin ca au de fiecare data impulsul de a-si insela partenera cu diverse persoane pe care le cunosc in mediul online, pe retelele de socializare. Ei sustin ca doresc doar sex si ca nu vor sa schimbe nimic la relatia pe care o au in momentul in care ajung sa le pice cu tornc o persoana cunoscuta, de exemplu, pe Facebook.
Regula 4:

Daca se plictiseste, te insala

 

TOTI barbatii care au participat la studiu sustin ca ajung sa aiba relatii cu alte femei din cauza ca s-au plictisit de jumatatea lor. Mai mutl decat atat, unii dintre ei sustin ca femeile care arata „la fel” pe o durata lunga in relatie sunt cele mai des inselate. Acest lucru se intampla din cauza ca barbatii cauta „diversitate”. Sociologii explica acest tip de comportament prin dorinta continua a barbatilor de a „cuceri/vana ceva nou”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *