Search for content, post, videos

In razboi cu socrii? 2 conflicte frecvente si solutiile lor

Oricat de mult i-ai respecta pe socrii tai si indiferent ce sentimente te leaga de ei, este aproape imposibil ca atitudinea lor sa nu te deranjeze uneori. In spatele bunelor intentii pe care le au cu siguranta, tind mereu sa intervina in viata ta si a familiei tale.

Conflictele cu socrii sunt frecvente in orice familie, insa anumite persoane stiu sa le gestioneze mai eficient. Iata doua probleme care pot marca relatia voastra si invata sa le solutionezi cat mai bine, astfel incat sa nu iti creezi frustrari si sa nu le dai nici lor motive sa iti aduca reprosuri.

 

Socrii vor sa fie mereu prezenti in sanul familiei voastreIsi doresc sa va petreceti vacantele impreuna cu ei, sa ii vizitati in fiecare weekend, va suna aproape in fiecare seara si va tin ore intregi „legati” de telefon. Asta nu poate insemna decat ca sunt dependenti de prezenta voastra si ca se tem ca vor ramane singuri.

Discuta cu sotul tau despre aceasta problema si ajungeti la un consens in privinta timpului pe care sunteti dispusi sa il petreceti in compania parintilor lui. Explica-i ca iti doresti sa mai faci si alte lucruri, sa va vedeti si cu prietenii vostri si chiar ca aveti nevoie de intimitate.

Cat despre modalitatea in care le puteti sugera socrilor ca va sufoca, efectiv, fiti cat mai diplomati si faceti tot posibilul sa nu ii raniti. In cele mai multe dintre cazuri, intentia lor nu este sa va copleseasca si sa va controleze, ci sa va ofere ajutorul lor neconditionat.

Citeste  continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/ApG9l6 )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *